reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A jeszcze dziwne jest dla mnie to, ze podczas karmienia jak krzyczy, wyglada na to ze go boli, nie chce juz chwycic sutka, a zmienie piers i jest spoko. Tylko potem po drugim cycku znowu krzyczy. Juz nie mam sily dzisiaj
Moj tez czasami krzyczy przy cycku jak nie jest glodny a chce ssac i wtedy mu zabieram i sie uspokaja. Np w nocy nigdy nie ma takiej sytuacji zeby krzyczal, bo zawsze wstaje glodny. Czasem tez krzyczy jak jest naplyw mleka i za szybko mu leci, ale to tez w nocy sie nie zdarza. U Ciebie te krostki wygladaja podobnie jak u nas jak mial tradzik

Ostatnia edycja:
Ja pierdziule moja już mnie dziś na wytrzymałość testuje [emoji21][emoji21][emoji21] tyle co dłużej spała na spacerze a tak tylko drzemki przy cycu i niedaj Boże wypadnie jej z buzi to oczy jak 5 złotych [emoji15] leży i rozgląda się po sypialni i wzrok kieruje na mnie i patrzy się tymi swoimi ślipiami [emoji16] chwilę jeszcze poleży max 5 minut i zaraz zaczyna drzeć paszczaka [emoji30]
Ja po kapaniu miałam zabawę że wtykanie smoka! Ale już od jakiegoś czasu się wycwanilam że mam zasadę iż po kąpieli nie wyciągam z łóżeczka ewentualnie tylko odbić w razie w więc moje dzieci w tym pokoju oglądając bajkę więc jedna z blizniaczek (na zmianę) siedzi na łóżku ogląda tv i wciska smoka jak tylko wypadnie takie o maja zadanie Hehe a ja w tym czasie wkoncu się kąpię i ogarniamy kuchnie.....

reklama
Moj tez czasami krzyczy przy cycku jak nie jest glodny a chce ssac i wtedy mu zabieram i sie uspokaja. Np w nocy nigdy nie ma takiej sytuacji zeby krzyczal, bo zawszs wstaje glodny. Czasem tez krzyczy jak jest naplyw mleka i za szybko mu leci, ale to tez w nocy sie nie zdaza. U Ciebie te krostki wygladaja podobnie jak u nas jak mial tradzik

To tez moze tak byc czasem, bo wrzeszczy a ulewa, jak daje smoka to wtedy gra gitara

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry