Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Sprawdzilam na stronie- Kinder ma racjeJa byłam przekonana że jak są notorycznie farbowane (zrozumiałam że bez różnicy co do koloru) to się nie nadają... może jak ktoś ma ładne, nie zniszczone nawet jak farbował to mogą być?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sprawdzilam na stronie- Kinder ma racjeJa byłam przekonana że jak są notorycznie farbowane (zrozumiałam że bez różnicy co do koloru) to się nie nadają... może jak ktoś ma ładne, nie zniszczone nawet jak farbował to mogą być?
Szczerze to nie wiem... tyżało go na sam widok aż pewnego dnia gdy wszystko było be dałam mu i ku mojemu zdziwieniu tego właśnie chciał...Jak to zrobilas??? Moj nie przekonal sie. Traktuje go jako gryzak, albo ma odruch wymiotny
Mają być nie farbowane i nie ondulowane to na pewno. Sama też chciałam oddać jak mi się długie znudziły właśnie dla Rak'n'Roll
HahahaMój to ciągle się chwali że bliźniaki to trzeba umieć zrobić![]()
Bo są laski co na obrączki lecą. Ja brodatych skreślamtzn. zależy jaka broda. Taki zarost "zaniedbany" zły chłopiec spoko ale te brodziska i barbery mnie drażnią...
W niedzielę?U nas będzie 11 listopada czyli równo 2 miesiące będzie miała
Mój próbował zapuścić brodę ale stwierdził że on gorylem nie będzie [emoji23][emoji23][emoji23]Mój też z zarostem![]()
My też bez smoka. Olka fasolka mozeby usg brzuszka zrobić? Współczuję że zostałaś sama z małym krzykaczem :/ boże ja już mam serdecznie dosyć tych zastrzyków w brzuch przeciwzakrzepowych, siniaki mam, i tak mnie bolą/pieką te zastrzyki że płakać mi się chce, jeszcze chyba tylko 4 mi zostały, tragedia....![]()
Ja swojego namowilam i taki mi sie bardziej podobaMój też z zarostem![]()