GoJ
Fanka BB :)
Start się zbuntował poszedł spać do dzieciJeszcze starego brakuje i rodzinka.pl w komplecie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tego młodszego (średniego) ledwo widać [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Start się zbuntował poszedł spać do dzieciJeszcze starego brakuje i rodzinka.pl w komplecie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tego młodszego (średniego) ledwo widać [emoji6]
A jak się czułaś przy takim TSH? Ja to bym chyba była nieprzytomnaPrzed, potem na krotko udalo mi sie zejsc ponizej 3, w ciazy na poczatku znowu 4 i po podwyzszeniu dawki leku zbilo sie do 2,5. A pod koniec ciazy jak mi wyszedl wynik 0,8 to poszlam powtorzyc badanieno i teraz ponizej normy
Z racji, że 11 to niedziela to 12 zrobili wolnego.A co jest 12stego?
.
A jak się czułaś przy takim TSH? Ja to bym chyba była nieprzytomnaZ racji, że 11 to niedziela to 12 zrobili wolnego.
Ale naklepalyscie tych postow![]()
Dziewczyny... Kuba od wczoraj straaasznie nagazowany.... caly czas popuszcza.... spi i popuszcza... podajw espumisan dlugo spi przez dzien na brzuszku masuje...
Od przedwczoraj od rana nie zrobil kupy. Steka i steka do tego te gazy.
Pomozcie...
Hahaha
W ktorym tygodniu robicie usg bioderek? Na NFZ czy prywatnie? Znacie dobrego lekarza w W-wie?