KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Tak do żłobka [emoji2]Dasz radę , wiadomo na pewno nie będzie lekko ale tak jak mówisz idziesz do pracy żeby zapewnić jej dobre warunki. A to gdzie ją oddajesz ? Do takiego jakby żłobka ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak do żłobka [emoji2]Dasz radę , wiadomo na pewno nie będzie lekko ale tak jak mówisz idziesz do pracy żeby zapewnić jej dobre warunki. A to gdzie ją oddajesz ? Do takiego jakby żłobka ?
Dzień dobry
Dziękuję dziewczyny
Ale się dziś wyspałam! Olaboga, szaleństwo!
Dziewczyny, moja mama dostała "dla mnie" mleko modyfikowane od koleżanek w pracy (swoją drogą - co za durny prezent, tym bardziej, że wiedza, że karmię piersią i że córkę długo karmiłam). Używa któraś? Oddam za koszty wysyłkiważne do kwietnia 2019Zobacz załącznik 911164
Jak stare babki tak gadają to na pewno jest prawdaU mnie do tej ZIKO dwa osiedla przychodzą i kokejki w kosmos mimo 4 kas ale stare baby gadają że z 6 aptek w okolicy najtańsza![]()
Też mam taki plan ale czy mi się uda, oto jest pytanie [emoji848]Ja dzisiaj chcę ogarnąć mieszkanie na błysk
Gardło mnie co prawda boli bardzo ale w środę chłop przyjedzie to już chce mieć czysto żeby nie musieć nic robić.
Jeżeli mamusi się nie podoba to niech sprząta i u Ciebie, mam taką siostrę to jeszcze jak byłam w ciąży to w kuchennych szafkach mi posprzątała, dziś już tego nie widać, z resztą dom ma być domem a nie muzeum.Moja mama to ma tak czysto że można by jeść z podłogi.
Więc jak ona przyjedzie do mnie to zaraz wypatrzy moje niedociągnięcia
Jak jej powiedziałam że mam teraz ciężko zrobić wszystko na raz (że względu na Ulke) to stwierdziła że chyba jako mama to ona może mi zwrócić uwagę .....
Ble ble i koło się zamyka
Dlatego ja mam zryty beret i się przejmuje wszystkim i zamiast odpoczywać to napieprzam na szmacie.
To Ty nieźle szalejesz od rana z porządkamiPozamiatałam. Umyłam podłogi. A wy co się lenicie?.
Idę sprzątać dalej.
U sąsiadów nad nami też nie śpią. Co chwile jakaś szklana butelka dzwoni po podłodze... a teraz ktoś się załatwiał i przepycha kibelek
Mieszkanie w blokuz lat 80tych...
@Aniabrz. wykupa się w końcu... pierdzi to nie jest źle. Miki to teraz już się ogarnął. Wali rano 2÷3 kupki no dobra kupska po pachy a potem nic. Ale wcześniej potrafił tylko kleksy a prawilna kupa raz na kilka dni. Póki nie ponsowieje i jie wyje przy tym jest ok.
Też Ci prezent zrobiły [emoji23][emoji23][emoji23]Dzień dobry
Dziękuję dziewczyny
Ale się dziś wyspałam! Olaboga, szaleństwo!
Dziewczyny, moja mama dostała "dla mnie" mleko modyfikowane od koleżanek w pracy (swoją drogą - co za durny prezent, tym bardziej, że wiedza, że karmię piersią i że córkę długo karmiłam). Używa któraś? Oddam za koszty wysyłkiważne do kwietnia 2019Zobacz załącznik 911164
A w czasie jazdy , w sensie byliście w środku czy jak auto stało na parkingu ?Dobry.
Nocka srednia. Nina wiecznie sie kreci i szuka albo cyca albo smoka. Na dodatek spała caluski dzien i nocka bajabongo. Ratunku. No i nie dojechalam do ginekologa bo gosciu mi przypierdolil w auto i mam drzwi i zderzak out. Tylko sie zdenerwowalam. Na szczescie maz przyjechal z oswiadczeniem bo ja w nerwach nic bym nie napisala.
Czekam az ksiezna wstanie i jedziemy na turniej syna potem bedziemy chate robic na halloween
Jaka wystrojona , bosko wyglądaStylówka z wczorajszych urodzin babci. My też mamy rajty![]()