reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To temat do polemizacji. Kobiety przychodzą na usługę, żeby się wygadać. Nie żeby je umoralniac. Ja jestem przeciwna Ale to jest moje zdanie niestety.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie racja nie Tobie je upominać [emoji3]
Paznokciami też się zajmujesz?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Moniorek ja przed pierwszą ciążą paliłam 10-12 papierosów dziennie. Wpierw ograniczyłam do minimum, rzuciłam po tygodniu. Nie dałam rady inaczej.
Do teraz nie pale, a to było ponad 4 lata temu, bo albo jestem w ciąży albo kp [emoji14]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Super ! Znam wiele koleżanek które wróciły po urodzeniu. Gratuluję stanowczości :)

W sumie racja nie Tobie je upominać [emoji3]
Paznokciami też się zajmujesz?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz rzesami . Od paznokci mam pracownice
Już tak w 2017 myślałam o ciąży . Prowadzić swój salon A ciąża to straszne do pogodzenia. Znaleźć pracownika graniczy z cudem . Ale znalazłam. Mam dwie pracownice dlatego od stycznia zaczęliśmy się starać "pomalutku":)

1516874799-47edfdb6f5c123cd-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny jestem nową:) dziś robiłam test . Albo testy! Jestem w szoku.

Gratulacje! ;) spokojnie większość z nas pewnie była w szoku.. my obydwoje z mężem no udało nam się zaraz po odstąpieniu tabletek nie licząc specjalnie kiedy owulacja itp.. :)
Wszystko się unormuje jak zobaczysz dzidziusia.. ochotę będziesz miała na wszystko i będziesz mega zmęczona ( ja mogłam spać cały dzień i cała noc z przerwą na jedzenie) oczywiście nie jest surowych ryb, kofeiny jeśli masz wysokie ciśnienie, serów plesniowych papierosów i alkoholu :)

Chce jak chce nie wiem czy będę mogła, czy będę mieć pokarm, moja mama też chciała a tydzień po urodzeniu byłam już na butelce tak ja piersi bolały, krwawiły

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Słyszałam że to głównie psychika odpowiedzi na jest za to . Ale nigdy się nie zaglebislam w ten temat. Bo ja od zawsze mówiłam że nie będę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry