reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nasze Halloween.
20181031_192649.jpg

Najgorszą robotę robi chłop - drąży dynię ;)

Załączniki

• 20181031_192649.jpg
    20181031_192649.jpg
    834 KB · Wyświetleń: 288
Kasiaczek- piekne zdjecia :)
@GoJ niezla dynia :)
@oluchapoducha :happy::happy2::happy:
Bylismy na szczepieniu- dla mnie okropny stres, malego trzymal tata (jak rodzic spokojny to i dziecko- u nas sie sprawdzilo. Leos malo plakal. Wzielismy 6w1, pneumokoki i rotawirusy. 6w1 kosztowalo 210, a rota 330 zl.
Teraz Leoś spi od dwóch godzin i juz sie martwię, ze zaszkodzily mu szczepionki :(. Nasz maluszek wazy już 4900 g i jest w 25 centylu - czyli prawie podwoił wagę (od najnizszej).

Ostatnia edycja:
Dziekuje za info o karuzelkach. Podoba mi sie Rain forest, ale nie wiem czy da sie ja zamontowac na koszu, a jeszcze nie rozlozylam lozeczka. Ktos pytal o ptaszka z maty Tiny love - ptaszek z opcja nagrywania jest w "zabawie na lace" - czekam na nia, jak dostane to sie podziele wrazeniami.
Postanowilam tez kupic lezaczek specjalnie do kuchni- mam zamiar go postawic na stole i moze dzieki temu bede mogla cos porobic w kuchni nie trzymajac Mlodego na rekach ;)
Ktos pytal o przykrywanie: Leoś zwykle spi w spiworku, jednak dodatkowo przykryty kocykiem tak do pasa, bo lubi cieplo, jak rodzice.

Kasiaczek- piekne zdjecia [emoji4]
@GoJ niezla dynia [emoji4]
@oluchapoducha :happy::happy2::happy:
Bylismy na szczepieniu- dla mnie okropny stres, malego trzymal tata (jak rodzic spokojny to i dziecko- u nas sie sprawdzilo. Leos malo plakal. Wzielismy 6w1, pneumokoki i rotawirusy. 6w1 kosztowalo 210, a rota 330 zl.
Teraz Leos spi od dwoch godzin i juz sie martwie, ze zaszkodzily mu szczepionki :(. Naz maluszek wazy juz 4900g i jest w 25centylu - czyli prawie podwoil wage (od najnizszej).

A gdzie szczepilas ?
I czy sama kupowałas czy mieli na stanie ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry