18grudzien
Fanka BB :)
No weź jakieś zabobony czy co????Hejka.
Zabieracie jutro swoje dzieciaczki na cmentarze? Bo ponoć do skończenia przez dziecko roczku ponoć się nie powinno. Ale że niby dlaczego? Bo ja tego nie ogarniam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No weź jakieś zabobony czy co????Hejka.
Zabieracie jutro swoje dzieciaczki na cmentarze? Bo ponoć do skończenia przez dziecko roczku ponoć się nie powinno. Ale że niby dlaczego? Bo ja tego nie ogarniam.
Ja też nie mam za ładny nowy wózek na takie czerwone badziewne kokardkiAbsolutnie nie wierzę w żadne zabobony.
Nawet kokardki nie mam przy wózkuczym wzbudzam zgorszenie hahahah
Hejka. Dziś trochę autoreklamy będzie. Sesja świąteczna moich dzieci. Zobacz załącznik 912641Zobacz załącznik 912642Zobacz załącznik 912643Zobacz załącznik 912644Zobacz załącznik 912645
Przepiękne zdjęcia bo przepiękne dzieci [emoji7][emoji5][emoji8]
Byłam dzisiaj z Julką zawieźć kwiaty do wazonów moim dziadkom. Jutro też będzie jeździć ze mną na każdy cmentarz i też nie wierzę w zabobony.Hejka.

Sliczne
Kasiaczek- piekne zdjecia [emoji4]
@GoJ niezla dynia [emoji4]
@oluchapoducha
Bylismy na szczepieniu- dla mnie okropny stres, malego trzymal tata (jak rodzic spokojny to i dziecko- u nas sie sprawdzilo. Leos malo plakal. Wzielismy 6w1, pneumokoki i rotawirusy. 6w1 kosztowalo 210, a rota 330 zl.
Teraz Leos spi od dwoch godzin i juz sie martwie, ze zaszkodzily mu szczepionki. Naz maluszek wazy juz 4900g i jest w 25centylu - czyli prawie podwoil wage (od najnizszej).
W przychodni na Bielanach.A gdzie szczepilas ?