Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Ja rano bylam nieprzytomna i spalam z Leonem do 11... dzien mi gdzies umknął...Dla odmiany ja dziś nie spałam. Młody cała noc jęczał. Dziś odsypia ale pewnie kolejna noc będzie nieprzespana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja rano bylam nieprzytomna i spalam z Leonem do 11... dzien mi gdzies umknął...Dla odmiany ja dziś nie spałam. Młody cała noc jęczał. Dziś odsypia ale pewnie kolejna noc będzie nieprzespana
Ja Ci powiem ze na grobach byłam z rana ale objazd po rodzinie (tescie) to był zły pomysł bo mały dziś tylko cycek i cycek więc siedzę w sypialni teściów A za ścianą życie towarzyskie rodziny... A mnie tu szlag trafia że w ogóle z domu wyszłam....Cicho i pusto tu dzisiaj. Ja chyba po raz pierwszy w zyciu nie bylam na grobach...
Zupełnie co innego niż te wafelki bardziej w stronę "bajecznych" z Wedla ale 1000x lepsze. Ja muszę ich zakup omijać szerokim łukiem a w ciąży nie mogłam ich jeść ;( bo wymiotowałam koszmarnie...
Dziś akurat leczo. A w ogóle u mnie kazdy je na co ma ochotę i kiedy ma ochotę. Do tego mąż pracuje w systemie trzy zmianowym więc wspólne kolację to cudJa tak z innej beczki
Co robicie na kolacje? Brak mi jakichkolwiek pomysłów, w głowie pustki..
Super wyglądaciePiekni [emoji5]
Cmentarniki pozdrawiają[emoji12]Zobacz załącznik 912904
Koleżanka nasza też ma dziś urodziny.Ja już mam męża w domu.
Wziął młodszego syna i pojechali na cmentarz a potem na urodziny chrześniaka.
Dziś przypadają .
A my z Klusią i starszym w domu.
Ja na antybiotyku, syn na syropach a Kluska na cycku
Dwie rzeczy: cukierki Grześki i pańska skórka. W tej kolejności.O matko boska, jest coś lepszego niż bajeczne???![]()

NicJa tak z innej beczki
Co robicie na kolacje? Brak mi jakichkolwiek pomysłów, w głowie pustki..