Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak z innej beczki
Co robicie na kolacje? Brak mi jakichkolwiek pomysłów, w głowie pustki..
Nigdy ani nie próbowałam, ani nie słyszałam o pańskiej skórce. Jak to smakuje?Dwie rzeczy: cukierki Grześki i pańska skórka. W tej kolejności.![]()
Taki warszawski wymysł. Taki ala cukierek słodki w pergaminie zwinięty. Złotówkę kosztujeCo to jest pańska skórka ?![]()
No ja też z tym ogórkiem tylko kiszoniaka. I natkę pietruszki. K..wa ale mam ochotę na tę pastę.A ja dodatkowo do pasty z makreli dodaje drobno posiekanego ogórka korniszonego
Jest jeszcze lepsza. Plus standard, cebulka![]()

naprawde sliczny chlopak To typowo Warszawskie/Mazowieckie. To taka mordoklejka głównie z cukru. Taki cukierek/guma rozpuszczalna z aromatem śmietanowym, waniliowym. Sprzedają ją głównie przy cmentarzach 1 listopada czaaaaaasem przed Wigilią.Co to jest pańska skórka ?![]()
Potwierdzam. Robilam tez z tego przepisu i z kremem jest jeszcze lepszeCiasto marchewkowe jest pycha !!!!!!
No napisałam wyżej takie lepkie słodkie twarde ale uzależniająceNigdy ani nie próbowałam, ani nie słyszałam o pańskiej skórce. Jak to smakuje?