18grudzien
Fanka BB :)
Hmmm ahaTaki warszawski wymysł. Taki ala cukierek słodki w pergaminie zwinięty. Złotówkę kosztujenie mogę ogarnąć jego fenomenu. To chyba tylko dla rodowitych warszawian
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmmm ahaTaki warszawski wymysł. Taki ala cukierek słodki w pergaminie zwinięty. Złotówkę kosztujenie mogę ogarnąć jego fenomenu. To chyba tylko dla rodowitych warszawian
BoskaA to nasza halloweenowa dynia![]()
Ja miałam full wypas u teściowej łącznie w koalicji w stylu wiejskim bo rodzina męża przyjechała z Krakowa ze swojska kiełbasa, wedlina, bigosem itpJa dziś jak prawdziwa matka polka na obiad poczyniłam rosół a na drugie kurczaka w całości pieczonego.
U nas normalnie jednodaniowe obiady no ale dziś się postarałam
Na kolację kanapki z dżemem miałam. Panowie coś tam innego jedli.
Ale oczy.... BoskieA to nasza halloweenowa dynia![]()
Maz oglądal szok ja wolałam nie patrzeć ale opowiedział mi szok naprawde szokDziewczyny oglądaliście program Uwaga , normalnie aż się poryczalam , jak to jest możliwe że w czasie porodu porodu umiera dziecko A kilka godzin umiera matka , bo oczywiście Polskie szpitale nie są w ogóle wyposażone w sprzęt ani w personel [emoji22]
Może być bo nie karmisz jak ja a ja już po okresie właśnieTo tak jak u mnie [emoji16] A dzisiaj chyba okres dostałam bo jakieś plamienia ale nie wiem czy to jest ten okres , jestem 7 tygodni po porodzie dzisiaj .
Ja ostatnio kupiłam makrele i zapomniałam zrobić i musiałam wyrzuci bo się przeterminowala , właśnie tak to że mną jest. Kupię coś A później wyrzucam bo nie chce mi się robić albo zapomnę, a jak nie mam to mam mega smaka np jak teraz [emoji39]
Ja ostatnio kupiłam makrele i zapomniałam zrobić i musiałam wyrzuci bo się przeterminowala , właśnie tak to że mną jest. Kupię coś A później wyrzucam bo nie chce mi się robić albo zapomnę, a jak nie mam to mam mega smaka np jak teraz [emoji39]