Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A u mnie juz sie nie kupuje prezentow, tylko najmlodszymdodatkowo od zeszlego roku obchodzimy swieta z moja i krzyska rodzina, wiec jest okolo 15 osob na wigilii, jakby kazdy mial kazdemu kupowac prezenty to bysmy poszli z torbami [emoji85] poszedl pomysl zeby zrobic losowanie jak w szkole, ze kazdy kupuje po jednym prezencie wylosowanej osobie, ale zobaczymy czy to wyjdzie [emoji1]
U nas grudzień to tak 6 Mikołajki, 9 starszy syn urodziny, 10 młodszy syn urodziny, gwiazdka, Bartek jak @GoJ syn imieniny obchodzi 21 kwietnia, starszy syn 18 lipca, ja zaś urodziny i imieniny w styczniu, z resztą grudzień i styczeń są dla mnie wyzwaniem bo najwięcej jakiś dni do świętowania [emoji18][emoji14][emoji12]
Nadużywam "no" co drugi post zaczynam "no"![]()
U mojego byłego tak było. Tam prezenty dla dzieci a reszta losowanie. Zawsze losowalismy na wszystkich świętych, był limit, że 100 zł prezent i Przyznam to była fajna opcja bo każdy coś dostał![]()
A jak tam oko Tytusa? Bylas u lekarza czy zeszlo?
Ja 16 stycznia [emoji5]A którego stycznia masz urodziny ?
Bo ja 24![]()
Nie no ja mam 25 marca mój brat 18 styczniaA którego stycznia masz urodziny ?
Bo ja 24![]()
To oko zeszło.
Ogólnie wstyd się przyznać, ale to przez te jego pazury- musiał się zarysować bo następnego dnia została tylko taka cienka linia... ogólnie w jeden dzień zrobił sobie twarz jak Edward nozycoreki..
Wysypka została ale już mniejsza, wyglada to jak prosaki czy jakoś tak