reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A u mnie juz sie nie kupuje prezentow, tylko najmlodszym ;) dodatkowo od zeszlego roku obchodzimy swieta z moja i krzyska rodzina, wiec jest okolo 15 osob na wigilii, jakby kazdy mial kazdemu kupowac prezenty to bysmy poszli z torbami [emoji85] poszedl pomysl zeby zrobic losowanie jak w szkole, ze kazdy kupuje po jednym prezencie wylosowanej osobie, ale zobaczymy czy to wyjdzie [emoji1]

U mojego byłego tak było. Tam prezenty dla dzieci a reszta losowanie. Zawsze losowalismy na wszystkich świętych, był limit, że 100 zł prezent i Przyznam to była fajna opcja bo każdy coś dostał :)

Siedzę na tej glukozie... już godzina od wypicia a mnie mdli jak cholera:(:(:(
Dobrze, że Kamil ma wolne to wcześniej i małemu pobraliśmy krew na badania i ja spokojnie mogę sobie siedzieć a oni gdzieś poszli..

A później jedzieny wybrać bujaczek. Strasznie mnie ciekawi czy uda się coś dobrać, bierzemy testera :)

reklama
To oko zeszło.
Ogólnie wstyd się przyznać, ale to przez te jego pazury- musiał się zarysować bo następnego dnia została tylko taka cienka linia... ogólnie w jeden dzień zrobił sobie twarz jak Edward nozycoreki..:p
Wysypka została ale już mniejsza, wyglada to jak prosaki czy jakoś tak

To najwazniejsze, ze nie bylo to nic powaznego. Alek tez sie co chwile drapie, nie nadazam z obcinaniem mu paznokci, bo rosna z predkoscia swiatla [emoji1]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry