Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas też d dziecko jest zainteresowane bard z jej otoczeniem niż mataMiki nawet maty nie ma. Ma 3 książeczki kontrastowe plus karty. Grzechotek nie mamy. A no i tego Liska z Pepco. Szczerze nie widzę sensu póki co mu kupować bo woli gapić się w okno czy w światło albo na mnie...
Chodzi mi o gramature chusty. 210 czystej bawełny, to poniesie tak 7-8 kg, a potem bedzie się niemiłosiernie wzynac i luzować. Grubsza chusta, albo z domieszkami poniesie więcejchusta chuscie też nie równa
w mojej nosiłam moja 15-sto kilogramową córkę w ciąży jeszcze
![]()
A na co idziecie ?Dobra idalo sie sciagnac 125 ml, w zamrazalce drugie tyle i jade ze starszym do kina![]()
Moje wydawało się nie chustowe. Po chwili krzyku i darcia uspokaja się.A jakiej firmy w ogóle chuste/chusty używasz?
Dziś była kolejna przymiarka ale Tarja po chwili zaczyna się wiercić i jęczeć, nawet jak się poruszam. Motanie wyglądało dziś lepiej ale nadal nisko siedzi. Dużo dzieci jest niechustowych, czy każde się w końcu da złamać?![]()