Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kupiłam 44/46 na zimę i są ciut przyduże, ale ok. 40/42 już ze Smyka są za ciasne, a mała ma obwód głowy 40-42. Najlepiej by było w sklepie przymierzyć.
Może i tak ale Bartek też przewracał się z brzucha na plecy... Mnie się wydaje to łaywiejsze. Obserwowałsm B. i teraz Mikolaja i widzę że tozbujanie ciała tak by się przewróciło jest prostsze niż przeciągnięcie. Nadmienię że Batyek nie miam wnm i u Mikołaja nie stwierdzono.
Na mojego teraz 62 jest dobre i tak myślę że waży około 5 kg![]()
Zobacz załącznik 913677 Także już mi lepiej odpukać... A mój syn tak lubi przytulaski patrz zdjęcie niżej...
Zobacz załącznik 913678
Może i tak ale Bartek też przewracał się z brzucha na plecy... Mnie się wydaje to łaywiejsze. Obserwowałsm B. i teraz Mikolaja i widzę że tozbujanie ciała tak by się przewróciło jest prostsze niż przeciągnięcie. Nadmienię że Batyek nie miam wnm i u Mikołaja nie stwierdzono.
Bo "Nie masz cwaniaka nad Warszawiaka" tylko czapki złodziejki mu brakujeJakby to powiedział mój tato ,, cwaniaczek warszawiaczek"![]()
Ja mam że smyka w tym właśnie rozmiarzeDziewczyny a na jaki rozmiar kupujecie czapkę na zimę ? Bo w Smyku są 40/42 chyba najmniejsze to się patrzy tak jak ma rozmiar głowy czy to jakaś inna rozmiarówka ?
Ależ ona się zmienia szok jakie oczy ♥Zobacz załącznik 913677 Także już mi lepiej odpukać... A mój syn tak lubi przytulaski patrz zdjęcie niżej...
Zobacz załącznik 913678
Ja te futro narazie odczepilam... Masz fotkę w zimowej czapce że smyka rozm 40-42 jest ciut przyduzaTo chyba tak zrobię, zwłaszcza ze smyka mam blisko.
Bo kurczę pewnie zima przyjdzie znienacka a ja bez czapki...
W ogóle dziś wzięliśmy nasz śpiworek na spacer, bo nie wiedziałam jak młodego dziś ubrać to w ciuchach z domu wsadziłem go do śpiworka. I kurczę ogólnie wszystko Ok, ale po kilku minutach mały miał całe ręce w tym futrze z kaptura, patrzę a z jego zaciśniętych pieści wystają włosy jakby komu wyrwał.. nie wiem czy będzie tak za każdym razem wyrywał bo boje się ze za moment powsadza sobie je do buzi