GoJ
Fanka BB :)
Elegancko ❤Nie patrzcie na miskę i kosz że zmywarki mąż coś tam "naprawial"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Elegancko ❤Nie patrzcie na miskę i kosz że zmywarki mąż coś tam "naprawial"
Dziewczyny gotowe na zimęNie patrzcie na miskę i kosz że zmywarki mąż coś tam "naprawial"
Piękna księżniczka i jaka śliczna spódniczkaA tu moja gwiazda w pierwszej spodniczce
Może i tak ale Bartek też przewracał się z brzucha na plecy... Mnie się wydaje to łaywiejsze. Obserwowałsm B. i teraz Mikolaja i widzę że tozbujanie ciała tak by się przewróciło jest prostsze niż przeciągnięcie. Nadmienię że Batyek nie miam wnm i u Mikołaja nie stwierdzono.
Hotel transylwania 3. Tatus pobawil sie, wykapal i nakarmil i starszy tez zadowolony, wiec jest okA na co idziecie ?
Mama7 ja mam pracę bardzo wysiłkową, dziennie po kilkadziesiąt razy podnosiłam cięższe przedmioty (foteliki, wózki itp), więc zwyczajnie mój organizm jest przyzwyczajony do takiego wysiłku [emoji6] no i noszenie było raczej w formie zabawy, niż z punktu a do punktu b [emoji14]
Dziewczyny nie chciałam absolutnie podwazac umiejętności dzieci, po prostu już wielokrotnie spotkalam się z tym, że jak dziecko w takim młodym wieku przewracało się z brzuszka na plecy, to albo wnm, albo nieprawidłowe leżenie na brzuszku, albo asymetria czy coś tam innego [emoji6] dlatego warto sprawdzić, żeby w razie czego działać [emoji4] Link do: Obroty Krok po Kroku – mamafizjoterapeutaZobacz załącznik 913685
Mały Miki tak bardzo podobny do Ciebie [emoji6]Zobacz załącznik 913677 Także już mi lepiej odpukać... A mój syn tak lubi przytulaski patrz zdjęcie niżej...
Zobacz załącznik 913678
dziewczyny, u mnie tez Kuba orzechyla sie z brzucha na boczek i plecy. Bylam u fizjo dzieciecego w zeszlym tygodniu u nie stwierdzil wnm.. obserwuje to dziecko i tez mi sie wydaje, ze tak mu jest po prostu latwo. Niemniej jednak dopytam fizjo jak bede u niej za dwa tygodnie.
Słodziak [emoji252]A tu moja gwiazda w pierwszej spodniczce