seremida
Fanka BB :)
Po miesiącu już noe trzebaSpadła do 3120więc chyba jest ok. Ty Aniu przyjmujesz ta normę 26-31 g/dobę?
A budzicie jeszcze dzieci na karmienie? Młoda potrafi czasem przespać w nocy 7-8 godzin... Budzić czy nie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po miesiącu już noe trzebaSpadła do 3120więc chyba jest ok. Ty Aniu przyjmujesz ta normę 26-31 g/dobę?
A budzicie jeszcze dzieci na karmienie? Młoda potrafi czasem przespać w nocy 7-8 godzin... Budzić czy nie?
Noc do dupy młody od północy marudził przez pierdy...
Nie, tylko taka mala lampke- kotka z ikea.A zaświecasz normalnie światło do karmienia ?
To musi być bardzo uciążliwe bo nim Ty zaśniesz to zaraz mały się obudzi na kolejne karmienie .
Spadła do 3120więc chyba jest ok. Ty Aniu przyjmujesz ta normę 26-31 g/dobę?
Moja też tak często robi, jak jest już bardzo zmęczona, ale nie może zasnąć. Wtedy jest kombinowanie.Oo nastepna [emoji16] moj max przesypia 5 godzin, a jeszcze teraz ma tak, ze nim zasnie jest strasznie marudny, oczy mu sie rozjezdzaja ze zmeczenia, ale zaraz je otwiera i mialczy, i tak w kolko. Wczoraj prawie 2 godziny sie tak meczyl
Ej, co tu się dzieje?!
Mój identycznieMoja też tak często robi, jak jest już bardzo zmęczona, ale nie może zasnąć. Wtedy jest kombinowanie.
Mój dosypia więc ja korzystam i obieram sobie jabłka , marchewki i buraka i będę robiła sokNo wlasnie, nie ma co poczytac
albo dzieciaki strasznie marudne i nie ma czasu pisac, albo takie grzeczne i mamuski korzystaja![]()