Adell1994
Fanka BB :)
Mmmm ale mi narobiłaś ochotyFilet z piersi kurczaka, kukurydza, ogórek korniszony, makaron kokardki, papryka (smażona w kostkę) i mozarella
Do tego majonez wymieszany z sosem czosnkowo-cebulowym![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mmmm ale mi narobiłaś ochotyFilet z piersi kurczaka, kukurydza, ogórek korniszony, makaron kokardki, papryka (smażona w kostkę) i mozarella
Do tego majonez wymieszany z sosem czosnkowo-cebulowym![]()
Ja wczoraj już widziałam...Właśnie zobaczyłam pierwsza świąteczna reklamę w TV[emoji7][emoji7][emoji7] już nie mogę się doczekać grudnia![]()
My mamy ten sam priblem. U mnie pomaga spacer od 15 do 17. Wracamy do domu on się wtedy budzi je i ew. mycie. Cycek. Spanie.Dziewczyny,
Moj Kuba zasypia okolo 17 na sen nocny. Mysle, ze z powodu tak wczesnej pory zasypiani w nocy jest gorzej niz normalnie jest. Postanowilam, ze bede starac sie go przetrzykywac codziennie kilka minut dluzej ale po zmianie czasu on pada okolo 17-dzisiaj 17:22.. Musze cos z tym zrobic bo to chyba troche za wczesnie.
Dajcie prosze znac jesli macie jakies porady czy pomysly jak ten temat ugryzc.
Dzieki!!
Może faktycznie warto go codziennie przetrzymywać troszkę dłużej.
A kąpiesz codziennie o tej samej porze ?![]()
Najważniejsze że nic mu się nie stało .Kasia nuda?
Mój auto rozwalił...sarna
Nic mu nie jest ale przeżycie miałam jak zadzwonił.
Już mu holowanie ogarnęłam i wielbię się za wykupienie OC z AC.....
My mamy ten sam priblem. U mnie pomaga spacer od 15 do 17. Wracamy do domu on się wtedy budzi je i ew. mycie. Cycek. Spanie.
Moja jak zasnęła o 15 to śpi do teraz i nie wiem czy ja budzić, bo jadła 4h temu i chciałam kąpiel jej zrobić, jak myślicie
Już wstala[emoji16]Generalnie jestem przeciwniczka wybudzen, nawet z powodu karmieni ale w Twoim przypadku wybudzilabym juz o 17 z uwagi na nadchodzaca noc..