Ziucia2226
Aktywna w BB
Racja Sorki w pracy tak na szybko odczytuje i z tej paniki już zgłupiałamPrzeczytaj jeszcze raz mój post co za cytowałam. Tam masz wszystko na pisane.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Racja Sorki w pracy tak na szybko odczytuje i z tej paniki już zgłupiałamPrzeczytaj jeszcze raz mój post co za cytowałam. Tam masz wszystko na pisane.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
I autyzm wywołuje wiele różnych czynników o tym akurat warto poczytac [emoji4]Dziękuję za radępoczytam napewno
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A wy macie telefony do swoich gin i jak coś was niepokoi to dzwonicie ? Kurczę ja nie mogę trafić ja żadna fajna gin cal czas do innej chodze szukam ale słabo trafiamBędzie dobrze tego się trzymaj a uważnym trzeba być [emoji4]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwonię i jak trzeba to mimo że ma pacjentów nie jestem umówiona karze przyjść chyba że jest w szpitalu akurat to do szpitala i mogę dzwonić nawet w nocyA wy macie telefony do swoich gin i jak coś was niepokoi to dzwonicie ? Kurczę ja nie mogę trafić ja żadna fajna gin cal czas do innej chodze szukam ale słabo trafiam
Hehe też byłam takiego zdania jak mówiłam minimum 8 miesiąc ale ciężka praca, po drugie prawie nie zwymiotowałam na klienta(zdążył wyjść i "pięknie pachniał"), no i to moje strzykanie tą kością łonową kurde muszę wtedy usiąść na min 10 min bo ból cholernyNa temat zwolnień w ciąży mam swoją teorię że są nadużywane i w 99% zupełnie niepotrzebne na tak wczesnym etapie ciazy . no ale polskie prawo na to pozwala ( jako patriotka mam nadzieję że niedluo) więc niczym się nie przejmuj połóż l4 na biurku i wyjdź.