reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzwonię i jak trzeba to mimo że ma pacjentów nie jestem umówiona karze przyjść chyba że jest w szpitalu akurat to do szpitala i mogę dzwonić nawet w nocy

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam swojego ginekologa 200 km od domu. Jednak taka sytuacja jak nagle wyładowania w szpitalu trochę mi uświadamia że być może lepiej jest mieć dobrego lekarza blisko siebie. Tutaj w szpitalu zbadał mnie lekarz który przyjmuje w swoim gabinecie dosłownie pod moim domem, mogłabym chodzić do niego w klapkach i szlafroku dlatego stoję na rozdrożu tej najlepszej decyzji. Ale to chyba normalne że teraz będziemy szukać najlepszych dla nas rozwiązań. .

PS. Wróciłam z bufetu z 3 gazetami typu "Mamo to ja" i powiem Wam, że lektura jest świetna! Chyba zamienię "Twój styl" na takie właśnie gazety [emoji4][emoji4][emoji4][emoji6]

gannvfxm7rdcfbwj.png

reklama
Hehe też byłam takiego zdania jak mówiłam minimum 8 miesiąc ale ciężka praca, po drugie prawie nie zwymiotowałam na klienta(zdążył wyjść i "pięknie pachniał"), no i to moje strzykanie tą kością łonową kurde muszę wtedy usiąść na min 10 min bo ból cholerny

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
I to jest wina tylko i wyłącznie pracodawcy u chorego polskiego systemu. Zamiast zwolnienia spokojnie mogłaś mieć druga osobe na zmianie i dalabys radę.
Pracodawca powinien dostosować warunki pracy do Twojego stanu A mało który to potrafi. W większości przypadków zwolnienia nie są potrzebne A traci na tym najwięcej państwo;) no ale polska bogaty kraj tu nawet bezdomni Ata rozdają

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry