Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jej jaki kawaler jużW końcu doczytałam
Dzień dobry
Witam się moim złotym dzieckiemczułam, że będzie rudy
![]()
Zobacz załącznik 914698
Jakie te dzieci cwaneTaki czas, na pewno jej przejdzie. A probowalas np owinac ja w jakas swoja rzecz, zeby czula twoj zapach i wtedy odlozyc? U mnie czasem dzialaowilam malego ciasniej koszulka, ktora nosilam dzien wczesniej i delikatnie odkladam, trzymam chwile reke na glowie albo glaskam i spi [emoji5]ale nie zawsze, czasem jest czujny, otworzy jedno oko i zobaczy lozeczko i jest bajlando [emoji1]
A jak po prostu leżysz obok niej to nie zaśnie ?A my zaczynamy kolejny dzień terroru, na rączkach śpi się najlepiej ale tylko gdy ją odkładałam budzi się, już kilka razy ją odkładałam [emoji53] Ja mam w domu taki bałagan a ona nas 2 wykańcza [emoji21]
ŚlicznaCześć ciotki dzisiaj skończyłam 8 tygodni [emoji7] ale ten czas leci[emoji33] Zobacz załącznik 914712
No Moja mała tak potrafi od minuty do 2 minut tą głowę, ale dużo w ciągu dnia ja kładę i dużo rzeczy pokazuje ,żeby była zainteresowana. [emoji16] A co do konsultacji no to zawsze można skonsultować, nic nie zaszkodzi a może pomóc [emoji2]Śliczna![]()
Ale te wasze dzieci trzymają pięknie główkę . Mój utrzyma może z 5 sekund i koniec .
Ma już 9 tygodni . Bardziej doświadczone mamy myślicie że już należałoby to z kimś skonsultować ?
Śliczna![]()
Ale te wasze dzieci trzymają pięknie główkę . Mój utrzyma może z 5 sekund i koniec .
Ma już 9 tygodni . Bardziej doświadczone mamy myślicie że już należałoby to z kimś skonsultować ?
Ta i na te 2 miesiące jeziora nam wywaliła? [emoji16] A masz też wystawię jej jeziora [emoji12] Ślicznotka nawet z jeziorem [emoji7][emoji5]Księżniczka wczoraj skończyła dwa miesiącewczorajszy spacer i po..
Ależ nie ma opcji nawet jak obok niej leżę...A jak po prostu leżysz obok niej to nie zaśnie ?