18grudzien
Fanka BB :)
Slodziaki ♥Udalo mi sie uchwycic malego na brzuchu jak nie marudzil te 30 sekund [emoji1]
Zobacz załącznik 914898
Siema ciotki! A to my oboje
Zobacz załącznik 914899
Co to jest za skrzacik [emoji1]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Slodziaki ♥Udalo mi sie uchwycic malego na brzuchu jak nie marudzil te 30 sekund [emoji1]
Zobacz załącznik 914898
Zobacz załącznik 914899
Po 1. Mam nieaktualny przegląd kominiarski i szczelności inst.gazowej taki dostałam z ZGNu i tym se mogę dupę podetrzeć.No ale na gaz nie powinno się długo czekać? Ja też kiedyś zlatawialam i szybko było... Jak Ci dadzą wyrównanie to odzyjesz zrób listę zakupów![]()
Wsadzilam jej zdążyłam zapiac pampersa i go wysrałaJa też dałam synowi czopka po szczepieniach , nie miał gorączki ale marudził i płakał . Mój nawet nie poczuł![]()
No minimum 7 plus 7 bo tyle ile ma gips plus 7 dni po minimum. Tylko u niego się robią siniaki jakbym go biła co najmniejA robisz mężowi dalej te zastrzyki? Dużo mu jeszcze zostało?
Super wygladacie , uśmiechnięci od ucha do ucha [emoji2]Udalo mi sie uchwycic malego na brzuchu jak nie marudzil te 30 sekund [emoji1]
Zobacz załącznik 914898
Zobacz załącznik 914899
Paracetamol 50A jakie czopki macie? Dajecie cały czy pół?
Po szczepieniu? My mieliśmy przedwczoraj. Wczoraj było ok a w nocy już był młody nerwowy a dziś to masakra. Śpi na mnie tylko. Nie da się odłożyć i wierci się i opłakuje też.No i.malutka trochę poplakuje gorączki nie ma ale pewnie ja boli .. i teraz nie wiem czy walnąć jej tego czopka ?
@GoJ jak nie ma mały temperatury też dajesz?Dlatego ja miałam syrop p.bólowy i p.gorączkowy i profilaktycznie dałam zaraz po przyjściu do domu a potem wg. potrzeby