BosaStopa87
Fanka BB :)
Kasia89 na pewno chcesz się przeprowadzić??
Link do: Silny wstrząs na Śląsku. Kilkanaście zgłoszeń o uszkodzeniach
Link do: Silny wstrząs na Śląsku. Kilkanaście zgłoszeń o uszkodzeniach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaka ona fajna jak czytam o niej to jak o Ninusi. No charakterne te wrzesnioweczki.Ale młoda daje nam popalić znowu [emoji21] Ręce obydwóm nam odpadają, próbujemy wszelkich sposobów i już niby zasypia odkładamy ja a ona oczy jak 5 złotych, chwila spokoju i płacz...
Sorki że tak narzekam ale ona jest niereformowalna [emoji12] Różne sposoby by choć pospała chwilę... Zobacz załącznik 914913Zobacz załącznik 914914Zobacz załącznik 914915
Gratulacje dla Kacpra , zdolny chłopakJa bie wiem bo K. nie kazali na galowo ale za to dla B. mam galowy plus normalny i jeszcze kimonona jutro.
A nie wiem chyba się nie chwaliłam KACPER zdobył SREBRNY MEDAL w zawodach sportowych międzyszkolnych.
Boski Alek i Ty też świetnie wyglądasz zawsze taka uśmiechniętaUdalo mi sie uchwycic malego na brzuchu jak nie marudzil te 30 sekund [emoji1]
Zobacz załącznik 914898
Siema ciotki! A to my oboje
Zobacz załącznik 914899
Co to jest za skrzacik [emoji1]
He heto tak jak moj-czyje jak jest 2cm nad materacem i juz nie czeka na odlozenie, drze ryjka za wczasu![]()
Dobrze że się udałoWsadzilam jej zdążyłam zapiac pampersa i go wysrałapo.zmianie pampersa zapodałam drugiego . Też nie poczuła na szczęście
![]()
Moja kuzynka tak miała że mała co spacer darła się niesamowicie , przeszło kiedy nauczyła się siedzieć i teraz w spacerówce kocha jeździć i oglądać . Wiem że Ci ciężko ale wszystko minie tylko potrzeba czasu . ŚciskamBylismy na spacerze. Ksieciunio wyspany, najedzony i co? 50 metrow od furtki w ryk. To go wyjelam, zawinelam w kocyk i tak spacerowalismy. Wozek parzy w pupcie. Moj maz mowi, ze robi sie swiadomy i nie chce lezec. To fakt: na rekach byl zadowolony. Gapil sie. Do domu musialam zaniesc...
Jechalismy na bioderka. Jak sie rozkrzyczal, myslalam, ze plucka pekna. Byla awantura, bo maz chcial z nim takim jechac, a ja chcialam uspokoic. W koncu ucichl, ale w drodze powrotnej znowu plakal. Nie moge z nim po prostu. Czuje sie zaaresztowana![]()
A na zdjęciach aniołekAle młoda daje nam popalić znowu [emoji21] Ręce obydwóm nam odpadają, próbujemy wszelkich sposobów i już niby zasypia odkładamy ja a ona oczy jak 5 złotych, chwila spokoju i płacz...
Sorki że tak narzekam ale ona jest niereformowalna [emoji12] Różne sposoby by choć pospała chwilę... Zobacz załącznik 914913Zobacz załącznik 914914Zobacz załącznik 914915
Jak ja to znam , mój mały cycał i byłam taka głodna że musiałem coś przekąsićO matko! Jest prawie polnoc, a ja mam napad glodu i MUSZE cos zjesc... i jak tu schudnac...
Boski Alek i Ty też świetnie wyglądasz zawsze taka uśmiechnięta![]()