A propos szczepienia moja córka miała niestety nop....ja zachorowałam na krztusiec w krótkim czasie po zaszczepieniu młodej lekarz ewidentnie powiazał te dwa fakty...decyzja należy do rodziców nie można popadać w skrajności...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem sama na sklepie do moich obowiązków należy wystawianie towaru odbieranie wprowadzanie utrzymywanie porządku w sklepie i na zewnątrz nikogo nie dadzą na zmianę bo tylko dwie mają pełny etat, trzecia pół nieraz było tak że pracowałam dzień w dzień bez dnia przerwy i to za najniższąJoanna nikt ci nie każe. Mówisz szefowej tu masz zaświadczenie ze jestem w ciąży i masz zrobić tka że nie będę nosiła tylko obsługa klienta. Albo pip że w ciąży każesz mi nosić i tyle w temacie
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Dlatego wzięłam L4 , poczekałam 2 tygodnie czy coś się zmieni, nie zmieniło dowidzeniaPo za tym mówisz szzefowowej że ciebie to nie interesuje że ona nie ma kogo dać... M zorganizować tak zmiany że ty nie nosisz. Bo to jesy twoje prawo jako kobiety w ciąży! Chcę żebyś chodziła do pracy to ma ci dać warunki dla kobiety w ciąży. A to że ona nie ma. Kogoś dać to już nie twój problem... Tylko jej
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
?! Nigdzie nic podobnego nie napisałam...Hmm czyli z brzuchem mam dźwigać transportery z piwem a panowie żule jak ich poproszę nie przyniesie bo to mój obowiązek taki nie okrada państwa jak dostaje rentę alkoholową??
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

I miałas rację .Dlatego wzięłam L4 , poczekałam 2 tygodnie czy coś się zmieni, nie zmieniło dowidzenia
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom