18grudzien
Fanka BB :)
Dziewczyny weźcie mi napiszcie czy jak zrobię morfologię i tsh małemu to przecież on będę po mleku nie ma szans aby był na czczo można tak? Może głupie pytanie ale nigdy tak małemu dziecku krwi nie pobralam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ogóle ja jak na typową fankę rocka przystało jaram się jak pochodnia
24.06 jest koncert... backstreet boys! 20 lat czekałam chyba by ich zobaczyć ( byli już raz ale wtedy nie mogłam iść )
Przyznać się która była fanką?![]()
Dziewczyny weźcie mi napiszcie czy jak zrobię morfologię i tsh małemu to przecież on będę po mleku nie ma szans aby był na czczo można tak? Może głupie pytanie ale nigdy tak małemu dziecku krwi nie pobralam
Jedzonko w twoim wydaniu kojarzy mi się z dużą ilością oraz z przepisom którego można odgapic wiec pisz co gotujeszHeh jednak nie , jeszcze jedno pranko zrobię i gotuje jedzonko.
Ale zimą musi być cudownie u Ciebie [emoji5] No mi do ZG też bliżej niż do Wawy, nawet byłam w ZG w palmiarni [emoji16] W Ochli też byliśmy [emoji16]Ja okolice Karpacza, Szklarskiej Poręby i Jeleniej Góry wszystko wokół komina wiem że do Zielonej Góry jest kawałek ale już bliżej niż wasza Warszawa
Ja okolice Karpacza, Szklarskiej Poręby i Jeleniej Góry wszystko wokół komina wiem że do Zielonej Góry jest kawałek ale już bliżej niż wasza Warszawa
A ja New Kids On The Block [emoji12]Ja wolalam N’sync[emoji23]
Ale zimą musi być cudownie u Ciebie [emoji5] No mi do ZG też bliżej niż do Wawy, nawet byłam w ZG w palmiarni [emoji16] W Ochli też byliśmy [emoji16]
Tak tak dokładnie [emoji12]O prosze[emoji1] w ochli to pewnie w skansenie, bo nic innego nie ma na tym zadupiu![]()