JoAnnA250694
Fanka BB :)
Może pod złym postem zamieściłam wybacz [emoji4]?! Nigdzie nic podobnego nie napisałam...
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może pod złym postem zamieściłam wybacz [emoji4]?! Nigdzie nic podobnego nie napisałam...
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Kto nie kombinuje ten nie ma !Wiecie co, z jednej strony rozumiem chęć szybkiego pojscia na l4 bo można odpocząć itd ale... gdy miałam jeszcze firmę w ciągu roku zatrudniłam w sumie dwie kobiety, które szybko uciekły na l4... Oczywiście przy podpisaniu umowy i jedna i druga były w ciąży ale dowiedziałam się o tym dopiero gdy dostałam l4. Jedna po macierzyńskim nawet nie wrócila a druga wróciła na 2 miesiące i znowu l4 i ciąża - też już nie wróciła. Niestety im nie chodzilo o prace a kasę. Nasze społeczeństwo niestety strasznie kombinuje
![]()
No ja chciałam właśnie jako masazysta pracować ale nikt mi nie chciał dać umowy bo szybko znajdę w ciążę, ale żebym chodziła na wolontariat za darmo to każdy chciałZostając pracodawcą trzeba sie z tym wszystkim liczyć . Takie moje zdanie !!
Przecież cały czas piszemy że to wina pracodawców którzy nie dostosowują stanowisk pracy do ciężarnych! Ale jak ktoś się otwarcie przyznaje że idzie bo może to wybacz.. zamknięte koło z którego nic nie wynika..Ale o tym się dowiedzą nasze dzieci..może wnukiZawsze winna jest osoba która bierze l4 tak wynika z rozmów a pracodawca to za przeproszenie co jest święta krowa?