kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Same laski na tym forum chyba sobie pójdę....
Weź nie pitol nigdzie nie idziesz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Same laski na tym forum chyba sobie pójdę....
Gdzie Ty masz brzuch? [emoji44][emoji35]
Też uwielbiam Kapacz i Szklarską. Nawet w Karpaczu byliśmy rok temu na jesieńA to ja okolice WałbrzychaA Karpacz i Szklarską uwielbiam , nawet byliśmy w maju na urlopie
![]()
Nie chce Ci nawet mówić ile razy tamten się zmieniał i obiecywał poprawę , a koniec końców wszystko wracało . Przykro mi że przechodzisz coś takiego bo wiem jak Ci ciężko . Ale wiem po sobie że kobieta zakochana wybacza wiele, czasem zbyt wiele . Życzę Ci żeby się ogarnął ten Twój chłop .Tez sie opamietywalam 3 razy, zostawiajac go. Wtedy sie bardzo staral i na prawde bylo dobrze, ale w koncu i tak wychodzilo szydlo z wora. Jestem zbyt naiwna i uwierzylam, ze na prawde sie zmienil, juz na dobre. Teraz wiem, ze czlowieka bardzo ciezko zmienic, zwlaszcza kiedy on nie do konca sam tego chce. Wiec troche mam za swoje. Czasami jest mi z tym bardzo ciezko, ale musze byc silna, dla malego
Szczerze ten zamek to nic specjalnego ale ogrody wokół rewelacja . A jechać tam na festiwal kwiatów coś pięknegoTeż uwielbiam Kapacz i Szklarską. Nawet w Karpaczu byliśmy rok temu na jesień
A do Wałbrzycha bardzo mój Przemek by chciał jechaćzobaczyc zamek i szukać pociągu [emoji23]
Sezam prażę na patelni.
Osobno w garnku wodę z cukrem karmelizuje. Potem dodaję odrobinę miodu i mieszam. I do tej klejącej papki wrzucam sezam i mieszam. I jeszcze jak jest gorące to wywalam na papier do pieczenia, przykrywam drugim kawałkiem papieru i wałkuje na cienkie plastry.
I można albo pokroić albo foremkami wykroić kształty.
A kiedy jest ten festiwal?Szczerze ten zamek to nic specjalnego ale ogrody wokół rewelacja . A jechać tam na festiwal kwiatów coś pięknego![]()
A z Wałbrzycha do mnie na kawkę już rzut beretem![]()
Też jestem ciekawaA kiedy jest ten festiwal?
To ser tostowy. ChybaSuper! Lubie gotujacych mezczyzna co to zoltego wystaje?