Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może się przyzwyczai i mu się spodobaCzasem Ok czasem płacz czyli według mnie nie działa bo taką samą zależność mam jak go odkładam do łóżeczka ...
Szkoda że nie ma kto Ci pomóc . Zawsze to wystarczyłoby zabrać mała na spacer na pół godzinki że byś mogła coś zrobić .Otóż to właśnie, że mieszka obok teściowa i szwagierka z mężem i dziećmi... Teściowa do mnie rzadko przychodzi chyba że z jakąś potrzebą, a szwagierka przyjdzie ale ona ma też swoje dzieci które są bardzo niesforne a pod męża opieką zostawić ich nie może bo on sam jest jak dziecko ale to temat rzeka...
Oby szybko minęło. A może to nerwoból ? Mnie tak kiedyś łapało w plecach właśnie , ból okropny przez kilka dni.Wyprawiłam chłopa do pracy.
Pogoda paskudna, mgła okrutna...
Jakoś będzie trzeba przetrwać dzień.
Wczoraj mi ból wszedł w prawą łopatkę. Boli jakbym gwoździa miała wbitego. Mam nadzieję że minie.
A ja leżę bo mały się obudził na cycanie i czekam aż zaśnie tetaz i głodna jestem ale tak mi się nie chce iść do kuchni .A ja nie mam żadnej karuzelki do łóżeczka, jedna jest przy kołysce tylko chyba że liczy się jeszcze przy huśtawce to tam jest coś a'la karuzela...
P.S. Właśnie jem biszkopty, źle ze mną... [emoji37]
Nie wiem, czy to co pomoże, ale ja zabieram często Klaudię do kuchni na blat. Gadam z nią wtedy co robimy i daje jej wąchać produkty, pokaxuje dokladnie co biore z szafek i mowie ze brat tez jest glodny itp.. u nas działa.. a też z niej nieodkladalny płaczuś..Dzięki Aniu, wiem że minie ale te momenty bezsilności są koszmarne. Żeby ona to leżała chociaż z 15 minut co jakiś czas, to w 15 minut wiele można zrobić a tak gdy już nie wiesz dlaczego płacze dziecko to zaczyna się jazda emocjonalna.
Hej. My wczoraj byliśmy w gościach. mały był nawet grzeczny. Mialarm w środę zapalenie piersi lewej z gorączką byłam po poradę u położnej. Przeszedł ból. Od wczoraj zapalenie drugiego cycka mam myślałam że takie rzeczy zdarzają się na początku karmienia. A tu prawie 2ms minie i takie akcje