Ja nie olewam. Nie znam odpowiedzi niestety...Laski bo parę stron się napisało napiszcie mi wkoncu proszę czy dziecku robi się samo tsh czy trzeba te ft3 i ft4???? Bo olewacie mnie a ja muszę wiedzieć jak najlepiej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie olewam. Nie znam odpowiedzi niestety...Laski bo parę stron się napisało napiszcie mi wkoncu proszę czy dziecku robi się samo tsh czy trzeba te ft3 i ft4???? Bo olewacie mnie a ja muszę wiedzieć jak najlepiej![]()
Za miesiąc skończą 9 i 15 lat [emoji6]W jakim wieku masz synów?
Ja też nie olewam, po prostu nie wiem...Laski bo parę stron się napisało napiszcie mi wkoncu proszę czy dziecku robi się samo tsh czy trzeba te ft3 i ft4???? Bo olewacie mnie a ja muszę wiedzieć jak najlepiej![]()
Ja mam z pianki wysokoelastycznejDziewczyny jakie macie materace w łóżeczkach dla maluchów?
Ja już kombinuje że może dziecku cos w łóżeczku nie pasuje czy w kołysce że nie chce w ciągu dnia spać. No chyba że na mnie....
Ja tak samo . Nie olewam po prostu nie mam pojęcia więc wolę nie pisaćJa nie olewam. Nie znam odpowiedzi niestety...
Haha jesteś pewna że to Miłosz bo tak samo zachowuje się moje dziecko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] UFF dobrze że nie jesteśmy w tym same i nie ważne 1,5 miesiąca ma dziecko czy 2,5 bunt ten sam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Macie na poprawę humoru [emoji14]
A może chusta???Dziewczyny jakie macie materace w łóżeczkach dla maluchów?
Ja już kombinuje że może dziecku cos w łóżeczku nie pasuje czy w kołysce że nie chce w ciągu dnia spać. No chyba że na mnie....
@Starania pytaj o toLaski bo parę stron się napisało napiszcie mi wkoncu proszę czy dziecku robi się samo tsh czy trzeba te ft3 i ft4???? Bo olewacie mnie a ja muszę wiedzieć jak najlepiej![]()