Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na styczeń my mamy już drugie, kontrolne umówione [emoji87]My tez jeszcze nie....ale termin już mamyna styczeń , haha
Chyba odwrotnie. Mi zawsze endokrynolog mowila, ze tsh skacze, a ft 3 i 4 wolno sie zmieniajaDobrze chociaż do fT4 dopłacić. Bo samo TSH wolno się zmienia i nie daje całego obrazu. Musisz być bez tabletki rannej po prostu.
Trójki chyba pomarańczowe. Ten sam rodzaj.
FT3 i 4 to wolne hormony produkowane na bieżąco. Nawet jak się połknie tabletkę to szybko ich wartość wzrasta w organizmie. Nie wiem. Zwątpiłam. Muszę poszperać.Chyba odwrotnie. Mi zawsze endokrynolog mowila, ze tsh skacze, a ft 3 i 4 wolno sie zmieniaja
Mi powiedziala jak na poczatku ciazy jak zbAdalam samo tsh i mialam poziom 8, ze pewnie ft3 i ft4 sa jeszcze w normie, bo one wolno sie zmieniajaFT3 i 4 to wolne hormony produkowane na bieżąco. Nawet jak się połknie tabletkę to szybko ich wartość wzrasta w organizmie. Nie wiem. Zwątpiłam. Muszę poszperać.
Może i tak. To ja chyba coś pokręciłam.Mi powiedziala jak na poczatku ciazy jak zbAdalam samo tsh i mialam poziom 8, ze pewnie ft3 i ft4 sa jeszcze w normie, bo one wolno sie zmieniaja
ja jestem za tym, żeby zamknąć to forum i zrobić prywatne tylko dla nas - ktoś miał pisać do administratorki. Jest tu dużo, bardzo dużo naszych osobistych historii, zwierzeń i przeżyć z czasów ciąży - szkoda to tak porzucać, a przecież nie będziemy pisały na dwóch forach... i jednak to dawało jakiś element anonimowości też.Właśnie dziś akcja ze powoli się przenosimy na fb mamy tam grupę zamknięta.
A ogólnie nie ma co się bać nowości. Wiadomo będzie inaczej tam ale nie znaczy gorzej ale będziemy miały prywatność bo czasem naprawdę osobiście idzie a w sumie każdy może przeczytać.