Adell1994
Fanka BB :)
Zaczęłam myć włosy najzwyklejszym szampanem z pokrzywy z RossmannaA wspomagalas sie czyms witaminami czy kosmetykami czy tak samo sie unormowalo?
A z witamin biorę tylko DHA i D3 , ale to biorę od czasu porodu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaczęłam myć włosy najzwyklejszym szampanem z pokrzywy z RossmannaA wspomagalas sie czyms witaminami czy kosmetykami czy tak samo sie unormowalo?
Tak. Od 6 roku zycia sie leczeA miałaś hashi już przed ciążą? Ja też mam niestety [emoji25]
Ja biore tak jak w ciazy pregna plus i prenatal dha i na razie nie zauwazylam zeby wlosy mi wiecej wypadalyZaczęłam myć włosy najzwyklejszym szampanem z pokrzywy z Rossmannai mam ładne włosy i nie wypadają z tym że nie jestem pewna czy to zasługa szamponu
A z witamin biorę tylko DHA i D3 , ale to biorę od czasu porodu![]()
Mi nigdy nie szkoda włosówMi by było szkoda ściąć [emoji12][emoji12][emoji12]
Mi z tydzień po ciąży zaczeły wypadać garściami, już myślałam że łysa zostanę. A teraz już przestałyJa biore tak jak w ciazy pregna plus i prenatal dha i na razie nie zauwazylam zeby wlosy mi wiecej wypadaly
Ja to ze 3 czy 4 lata. Dużą dawkę hormonów bierzesz?Tak. Od 6 roku zycia sie lecze
Teraz 50. Przed ciaza 50 i 75 na zmiane. A Ty?Ja to ze 3 czy 4 lata. Dużą dawkę hormonów bierzesz?
Ja też mam prawie do pasaMnie jeszcze nie wypadają Ale każdą z nas to czeka. Muszę wypaść teraz te, które w ciazy nie wypadły bo z racji działania hormonów ich normalny cykl był zaburzony. Potem wszystko wróci do normy.
Ja też idę obciąć włosy bo mam prawie do pasa i kończy się na tym, ze ciągle chodzę w związanych bo Młoda mnie łapie i ciągnie, albo znajduje na niej swoje włosy.
Pewnie układ kielichowo-miedniczkowego. Normalne struktury budowy dla nerki.Wypadały garściami. Już jest ok![]()