Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli jak córa urodziła się 3 tygodnie przed terminem to muszę tak jakby 3 tygodnie jej odjąć? Czyli źle liczyłam do tej porya liczysz od od daty porodu z wyliczeń - ważna jest data z wyliczeń, a nie realna data urodzin.

Marciaa ma nosidło Tulaco myślicie o takim nosidełku, chyba Wiciowa, albo Marciaa miała takie lub podobne? Leon nie chce za bardzo siedziec w chuście, mam tylko kółkową i trochę się boję, że może z niej wypaść
Link do: CHICCO EASY FIT - NOSIDEŁKO NOSIDŁO SPORTOWE 0M+
Moje dziecko śpiewa o 3 w nocy [emoji848]
To macie wesołe noceMoje dziecko śpiewa o 3 w nocy [emoji848]
A w wózku nie chce spać?To macie wesołe noce
Chloe nosidla polecane są dla starszych dzieci.
My się wczoraj szczepiliśmy. Różnicy nie widzę, bo maruda taka sama jak zawsze. Nawet lekarka była w szoku, bo przed szczepienie przez ponad godzinę ciągle płakała. Ani ja ani ona nie mogłyśmy jej uspokoić. I mówię jej, ze tak jest dzień w dzien, ze głównym jej zajęciem nie jesy spanie czy jedzenie a placz. Stwierdziła tylko, ze jakas przyczyna musi być, szkoda tylko, ze nie ma pojęcia co.
Dziś mam zamiar wsadzić ją w fotelik samochodowy Do południa i gdzieś pojechać z nadzieją, ze zaśnie na dłużej niż 10 minut![]()
Fajne macie nowe zdjęcieU nas też tak było, i było się bez gorączki naszczescie
Kawę z miodem ?A ja piję kawę z miodem, ale robię to od lat i piłam w ciąży.