atjodla
Fanka BB :)
Dobrze jest prowadzić dziennik karmienia i snu wtedy wiesz jaki ci się dziecko zmienia z tygodnia na tydzieńBo ja dopiero przeszłam na mm jestem 3 dzień i wydaje mi się że dużo je muszę zapisać i policzyć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze jest prowadzić dziennik karmienia i snu wtedy wiesz jaki ci się dziecko zmienia z tygodnia na tydzieńBo ja dopiero przeszłam na mm jestem 3 dzień i wydaje mi się że dużo je muszę zapisać i policzyć
Tak ja taki mam , super sprawaDobrze jest prowadzić dziennik karmienia i snu wtedy wiesz jaki ci się dziecko zmienia z tygodnia na tydzień
Ja BebilonOgólnie jakim mlekiem karmicie ? I mała strasznie mi płakała nie wiem czy to nie przez mleko [emoji20]
Od urodzenia bebilon, od zeszłego tygodnia zaczęłam zmieniać na bebiko. Mieszalam pierw oba, teraz już tylko bebiko. Żadnych zmian dolegliwości nie ma.Ogólnie jakim mlekiem karmicie ? I mała strasznie mi płakała nie wiem czy to nie przez mleko [emoji20]
Bebilon Pepti 1Ogólnie jakim mlekiem karmicie ? I mała strasznie mi płakała nie wiem czy to nie przez mleko [emoji20]
Ja Bebilon
Od urodzenia bebilon, od zeszłego tygodnia zaczęłam zmieniać na bebiko. Mieszalam pierw oba, teraz już tylko bebiko. Żadnych zmian dolegliwości nie ma.
No dziewczyny ja też Babilonem może przez coś innego ją boli, że ogólnie karmiłyśmy się piersią w tamtą sobotę zostawiłam mamie butelkę ze ściągniętym mlekiem i odrzuciła mi pierśBebilon Pepti 1
U mnie na piersi o też już podwoiłaMoja je 7 razy po 120ml, nie raz wypija wszystko, nieraz 100ml.
A napiszcie jak wasze dzieciaczki z wagą?
Moja urodziła się malutka 2160 ma teraz 11tydzien i już waży 5500, wydaje mi się, że za dużo przybrała. Tzn. Nie to że się nie cieszę że przybrała, tylko czytałam w necie że dopiero 4/6 miesięcy dziecko podwoi swoją wagę urodzeniowa, a dzieci z niską waga urodzenia dłużej.
Czemu zmieniłas Babilon na Bebiko?Od urodzenia bebilon, od zeszłego tygodnia zaczęłam zmieniać na bebiko. Mieszalam pierw oba, teraz już tylko bebiko. Żadnych zmian dolegliwości nie ma.