KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
A ile twoja pociecha ma już tygodni?Moja w końcu dzisiejsza noc przesłała z jedna pobudka:-) oby to trwalo dużej bo już się bałem że nigdy to nie minie... myślę więc ze to skok rozwojowy był.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ile twoja pociecha ma już tygodni?Moja w końcu dzisiejsza noc przesłała z jedna pobudka:-) oby to trwalo dużej bo już się bałem że nigdy to nie minie... myślę więc ze to skok rozwojowy był.
Dziś skonczyla 18 tygodni :-)A ile twoja pociecha ma już tygodni?
Moj Miki odziwo dzis obudzil sie tylko raz kolo 4ej [emoji5] w szoku jestem bo zazwyczaj mamy 2pobudki [emoji6]
A gotujecie same dla dzieci czy dajecie sloiczki?
Witaj :-) ja też trafiłam tu kilka dni przed porodem a teraz dopiero mam czas się odezwać:-)hej, jestem całkiem nowa, szkoda, że nie byłam tu w ciąży. Witam się z Cezarym 26.09.2018.
Witamy [emoji847] napisz cos wiecej o sobie [emoji847]hej, jestem całkiem nowa, szkoda, że nie byłam tu w ciąży. Witam się z Cezarym 26.09.2018.
hej, jestem całkiem nowa, szkoda, że nie byłam tu w ciąży. Witam się z Cezarym 26.09.2018.
hej, jestem całkiem nowa, szkoda, że nie byłam tu w ciąży. Witam się z Cezarym 26.09.2018.