reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Haha a skąd wiesz? Wyświetla się? :)

Otóż Tytus biega, psoci, wspina się, ale mówi tyle co nic. Mama, tata, baba nawet nie stara się po swojemu tylko te wyrazy w kółko. I np pokazuje, ze lala ma nos i oczy to mowo ,, ta i tatata ta” [emoji14]
W zeszłym tygodniu był planowo w szpitalu bo miał zabieg na zlikwidowanie przepukliny pachwinowej ( okazuje się, ze to wada wrodzona- po roczku mu wyszła )
W nocy nadal często się budzi. NiE chodzi do żłobka bo siedzi ze mną. Ale może coś mu znajdę choć na trochę bo chyba zaczynam mu się nudzić :(

A u nas tak, czekamy na drugie szczęście planowo pod koniec maja. Narazie jest ok, jesteśmy po pierwszych genetycznych. Połówkowe jakoś 8.01

Zobacz załącznik 1051649
Super, a będzie chłopczyk , czy dziewczynka??[emoji8][emoji1696], jesteś jeszcze na forum na fb z tamtymi dziewczynami ? Bo ja chciałam ponownie dołączyć lecz nie umialam znaleźć.

reklama
Super, a będzie chłopczyk , czy dziewczynka??[emoji8][emoji1696], jesteś jeszcze na forum na fb z tamtymi dziewczynami ? Bo ja chciałam ponownie dołączyć lecz nie umialam znaleźć.

Tamto forum jakoś umarło. I tak z kilkoma pisze na messengerze ale forum jako forum już nie ma :(

A u nas chyba chłopak ale powiedział, ze to jeszcze do potwierdzenia. ( w głębi serca liczę na córkę )

Tamto forum jakoś umarło. I tak z kilkoma pisze na messengerze ale forum jako forum już nie ma :(

A u nas chyba chłopak ale powiedział, ze to jeszcze do potwierdzenia. ( w głębi serca liczę na córkę )
Szkoda, Bo tak naprawdę mogłyśmy, wszystkie zostać tutaj, mam taką nadzieję że uda znowu odświeżyć wątek , bo fajnie byłoby czasem wymienić się poglądami, doświadczeniami , [emoji4]

Z całego serca życzę, by to była dziewczynka [emoji1696][emoji8]

Ja teraz wróciłam tu na forum wiec pewnie będę i na wrzesniowkach odrazu :)
Ja tez tak bede zagladac ale rzadko bo ost. Nie wyrabiam z niczym i nie ma na nic czasu. Praca dom praca dom
A planuje do konca ciazy jesli sie uda pracowac potem niecale 4 miesiace macierzyńskiego i wrocic . Nie mam innego wyjścia mam nadzieje ze jakos to ogarniemy z moim. Pracuje na zmiany wiec bedzie mogl opiekowac sie małą takie mam nadzieje wszystko sie okaze mam nadzieje ze bede mogla dlugo pracowac bo zalezy mi na pracy, a idac na l4 i dlugi macierzynski moglabym nie miec juz do czego wracac.
Carmen jak dobrze pamiętam to bylas tez krociutko na macierzynskim 2 miesiace chyba prawda?
U nas jedyny problem to zlobek nie ma nic w okolicy :(

Ja tez tak bede zagladac ale rzadko bo ost. Nie wyrabiam z niczym i nie ma na nic czasu. Praca dom praca dom
A planuje do konca ciazy jesli sie uda pracowac potem niecale 4 miesiace macierzyńskiego i wrocic . Nie mam innego wyjścia mam nadzieje ze jakos to ogarniemy z moim. Pracuje na zmiany wiec bedzie mogl opiekowac sie małą takie mam nadzieje wszystko sie okaze mam nadzieje ze bede mogla dlugo pracowac bo zalezy mi na pracy, a idac na l4 i dlugi macierzynski moglabym nie miec juz do czego wracac.
Carmen jak dobrze pamiętam to bylas tez krociutko na macierzynskim 2 miesiace chyba prawda?
U nas jedyny problem to zlobek nie ma nic w okolicy :(
Hej tak ja po 3 miesiącach wróciłam do pracy , bp w Holandii jest taki system, niestety
Ale co mała wczoraj skończyła 15 miesięcy, także od 12 chodzi nonstop do żłobka , czasami jest lepiej czasem gorzej , niestety dzieci muszą odchorowac swoje !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry