KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
AgulaK82 co u Was ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam czy mozna zapytac jak ze spojeniem po porodzie? Jest lepiej cofnelo sie?U mnie to ból (w pierwszej ciąży ginekolog. powiedział że to rozejscie może spowodować że nie będę mogła chodzić) teraz jest gorzej niż za pierwszym razem bo faktycznie zavzynam mieć problemy z chodzeniem a przecież jeszcze 17 tygodni przede mną... Najgorsze że na to APAP czy rozchodzenie nie pomagają. Jedynie to nie chodzenie![]()
Łooo, gratulacje!Hej. Tu MartabUniaskasowałam jakiś czas temu konto , bo musiałam... ja obecnie jestem w 26 TC , z kolejną córeczka. Helenka chodzi od 11 miesiąca. Wychodzą jej ostatnie trójki i zostały tylko 5 do kompletu
![]()
Pozdrawiam![]()
Druga córkaŁooo, gratulacje!
Cieszę się, że u Was wszystko w porządku [emoji3590]
A jak się teraz czujesz? Znacie już płeć?
Przyznam ,że bardzo chcieliśmy tego dziecka a Helenka wręcz potrzebuje rodzeństwaPodziwiam za małą różnicę wieku![]()
Tylko 4 miesiące. A udało się w momencie, kiedy powiedziałam mężowi ,że odpuszczamy , że muszę schudnąć i zrzucić wagę najpierw. Schudłam 5 kg i od razu zaszlam w ciążęSuperA długo się staraliście?