Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uwielbiam lekarzy, jak potrąciło mnie auto wzięli mnie na izbę ja musiałam dmuchać w balonik czy jestem trzeźwa(przechodziłam na pasach), ,robili mi zdjęcie stopy mimo tego że mówiłam że boli mnie również biodro. Stwierdzili że nic mi nie jest, rok czasu się męczyłam nie mogłam stawać na stopę, biodro rwało nie mogłam normalnie wstać z łóżka, nie dostałam zwolnienia z wf-u, pewnego dnia po prostu zemdlałam z bólu. Poszłam prywatnie do lekarza wzięłam stare zdjęcie i co się okazało połamane kości w śrudstopia, zdjecie biodra, Rudna mała a tam bach operacja biodra, nawet złotówki odszkodowania nie dostałamŻyje chociaż to była... Specyficzna wizyta. Na wieść o ciąży pani dentystka powiedziała że pod żadnym pozorem nie da mi znieczulenia. Myślę super. Podziubała, a ja aż skakałam na fotelu co skwitowala że powinnam potraktować to jako trening przed porodem.bo poród naturalny to jest to. Cesarka to normalna operacja i nie powinno się iść na łatwiznę. Potem zaczęła gadać jaka to natura jest wspaniała i z czym umie sobie poradzić...
![]()
Uwielbiam lekarzy, jak potrąciło mnie auto wzięli mnie na izbę ja musiałam dmuchać w balonik czy jestem trzeźwa(przechodziłam na pasach), ,robili mi zdjęcie stopy mimo tego że mówiłam że boli mnie również biodro. Stwierdzili że nic mi nie jest, rok czasu się męczyłam nie mogłam stawać na stopę, biodro rwało nie mogłam normalnie wstać z łóżka, nie dostałam zwolnienia z wf-u, pewnego dnia po prostu zemdlałam z bólu. Poszłam prywatnie do lekarza wzięłam stare zdjęcie i co się okazało połamane kości w śrudstopia, zdjecie biodra, Rudna mała a tam bach operacja biodra, nawet złotówki odszkodowania nie dostałam
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze przed Tobą wiele wzruszeń i pięknych chwilWitam się z piątku![]()
Cały czas nie mogę się otrząsnąć ze widziałam serduszko wczorajjutro wizyta u ginekologa i założenie karty
![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ziucia ja miałam złe doświadczenia z zatrzymaniem rozwoju ciąży. Ale jest tak jak dziewczyny mówią. Najczęściej to przesunięta owulacja. Nawet jak wcześniej cykle były regularne, to w tym danym owulacja mogła być później. Zagnieżdżenie zarodka też czasami jest późniejsze. Każda ciąża jest inna, więc się nie martw.A to jak ciąża okazuje się młodsza to złe? W sensie jak się nie zgadza jej wiek...czegoś nie zrozumiałam
Dentystka z misją?Żyje chociaż to była... Specyficzna wizyta. Na wieść o ciąży pani dentystka powiedziała że pod żadnym pozorem nie da mi znieczulenia. Myślę super. Podziubała, a ja aż skakałam na fotelu co skwitowala że powinnam potraktować to jako trening przed porodem.bo poród naturalny to jest to. Cesarka to normalna operacja i nie powinno się iść na łatwiznę. Potem zaczęła gadać jaka to natura jest wspaniała i z czym umie sobie poradzić...
![]()
Siedzę właśnie w poczekalni do dentysty ze stresu już mnie nic nie boli [emoji23] czosnek pomógł bardzo. Boję się trochę jak to będzie z tym innym znieczuleniem... Jak zejdę na tym fotelu to pamiętajcie jesteście wszystkie wspaniałe i każda z was będzie we wrześniu cudowną mama. <3
![]()
To jak u Nas doszło do zapłodnienia (wg lekarza i wg nasJak na początku jest dużo młodsza to oznaczać może że zatrzymał się rozwój.