Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedz to na co masz ochotę :0 no w końcu masz do tego święte prawo , bo jesteś w ciążyWłaśnie zamiast obiadu wszamałam budyń bananowy z nutellą. Mniamna nic innego nie mam ochoty.
Wogóle cały dzień dziś chodze z łyżeczką i nutelle wyżeram, a nie mogęehhh będę szersza niż dłuższa
![]()
@StarAnia piekne głowonogi.
Staś też ma mamoze choć dziś mu chociaż gorączka spadła.
Kupiłam mu książkę pt "mała ksiażka o kupie" i bardzo żałuję. Cały Boży dzien chodzi i opowiada o kupach: a to o kupie szczura, a to o kupie łosia, a kupa słonia jest taaaka wielkaCudownie prawda.
Njagorzej że to jego nr 1 na liście bestsellerów![]()
Cudowny rysunek [emoji7] ile córka ma?Osobiście bym nie brała. To kontrowersyjny lek w ciąży, istnieją przesłanki, że przyczynia się do obniżenia napięcia mięśniowego u dziecka.
Cześć Wam
Ja byłam u lekarza, dostałam sinulan i nakaz leżenia i inhalowania się. Dobre sobie. Młoda ma wzmożoną mamoze, nie mogę odejść na więcej niż metr, ojjjj odpocznę.
W ramach rozweselenia przedstawiam tworczosc mojej córki. Od lewej: mama, czyli ja. Lecą mi z nosa gluty, a w brzuszku mam dzidziusia. Dalej autoportret, czyli Weronika, a następnie tata, który ma chyba największego pecha w życiu, bo wygląda nieciekawie. Jesteśmy rodziną ośmiornic. O.Zobacz załącznik 836902