reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sikam co 5 minut. Mam uciak na pecherz. Raz jak sikam przy podcieraniu jeat rozowy kolor a raz krew ze sluzem. Niepokoi Mnie to. I wieść od niego ze nie widzi pecherzyka:(
Kochana nie wiem gdzie mieszkasz ale jeżeli masz możliwość to jedź jeszcze raz na izbę przyjęć, nie dawaj za wygraną. Dziewczyny mają rację - mógł nie widzieć pęcherzyka bo ma kiepskie usg albo zrobił je bardzo rutynowo. Nie męcz się w domu i nie szukaj porad w Internecie. Ja zgłosiłam się na ip sama z zaledwie śladowa ilością krwi w sluzie i nikt nie dociekał, pizamka, kapcie i sru na oddział. 3 dni pobytu w szpitalu. Prywatna wizytę mam dopiero 3 lutego. Nie czekaj i jedź dziewczyno. Powinni Tobie nawet luteinę pod język przepisać! Walcz o fasolkę i o siebie a jeżeli pracujesz bierz L4! Teraz spokój i działanie są najważniejsze

gannvfxm7rdcfbwj.png

Dziewczyny ja już jestem od południa w domu. Dostałam L4 na 2 tygodnie więc praca idzie w odstawke szybciej niż myślałam. Moje ciążowe ataki snu rozregulowuja mi życie! Zasnęłam o 18 i i 20 pobudka, znów zasnęłam o 21 i o 00:30 pobudka. Co smieszniejsze mój P. zasypia tak razem ze mną i godzinę temu przeszliśmy z salonu do sypialni. On śpi jak dziecko a ja dryfuje po bezkresach Internetu wyspana jak ta lala [emoji16]

P.S. zazdroszczę Wam tego apetytu! Ja po szpitalu pojechałam prosto do KFC a pod wieczór się poryczałam bo miałam takie mdłości że nie mogłam się ruszyć aby przypadkiem nie wylądować w łazience

gannvfxm7rdcfbwj.png

Moje wczorajsze plamienia skończyły się dzisiejaza fala krwi. Jeden wielki bol brzucha polecialam do łazienki i po prostu się lalo ze mnie.. Czy to oznacza koniec ? [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]

f2w3s65gbwsate8e.png

Moje wczorajsze plamienia skończyły się dzisiejaza fala krwi. Jeden wielki bol brzucha polecialam do łazienki i po prostu się lalo ze mnie.. Czy to oznacza koniec ? [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]

f2w3s65gbwsate8e.png
Niekoniecznie Kochana - jed na izbę!!!!!!!! Nie zastanawiaj się nawet! Moja koleżanka u lekarza pod koniec wizyty dostała takiego krwawienia po czym ja zbadał i powiedział że jest okej za miesiąc rodzi ale powinnaś być już dawno na pogotowiu chodzi o zdrowie Twoje i dziecka! Niech narzeczony Ciebie wiezie albo dzwon po taxi!!!!

gannvfxm7rdcfbwj.png

f2w3s65gbwsate8e.png
W takiej sytuacji jak najszybciej do szpitala. U mnie to oznaczało koniec ale wiedziałam o tym bo beta spadała, u Ciebie jest nadzieja wiec szybko do samochodu.

Tak w ogóle to dzień dobry :) Wczoraj oglądała filmy do 23 - jak nigdy - i teraz ledwo żyje

w5wqzbmhtbjgomj7.png

reklama
Właśnie będziemy jrvhav. Na razie ustało krwawienie ..

f2w3s65gbwsate8e.png
Oddychaj głęboko i jedź szybciutko - poproś tylko o dobre zbadanie. Jeżeli masz jakiegoś lekarza prywatnego to zawsze możesz powiedzieć że jeszcze u nikogo nie byłaś żeby zaraz nie powiedzieli że trzeba było jechać do swojego ginekologa. Mi tak powiedzieli przy przyjęciu więc przemyśl to. Bądź dobrej myśli, trzymamy za Was mocno kciuki [emoji10][emoji10][emoji10]

gannvfxm7rdcfbwj.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry