Aleczka
Fanka BB :)
@eve25białystok Trzymam kciuki za was.
Oby skończyło się na strachu.
Oby skończyło się na strachu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z piciem? Słabo. Odstawilam jak zobaczyłam dwie kreski, a teraz bym się napila dobrego drinka [emoji23]Witam nowe mamusiepewnoe jeszcze troche nas dojdzie. Niech sie ujawnią tez te, ktore podczytuja z ukrycia
My wszystkie zyjemy w niewiedzy i niecierpliwosci. Ja tez czekam na puerwsza wizyte , dopiero 6 lutego. Juz coraz blizej. Ale strach będzie. Czasem mnie pobolewa prawa strona, nie wiem czy jajniki czy bardziej pachwina. Ale brak plamien i czego kolwiek innego.
Apetytu nie mam, za to pije i pije, wode, soki, herbaty. A u was jak z piciem?![]()
Już chyba ten etap za mną.. Ale tak 2-3tygodnie temu to bym cysterne z wodą wypija gdyby ni pod domem postawiliWitam nowe mamusiepewnoe jeszcze troche nas dojdzie. Niech sie ujawnią tez te, ktore podczytuja z ukrycia
My wszystkie zyjemy w niewiedzy i niecierpliwosci. Ja tez czekam na puerwsza wizyte , dopiero 6 lutego. Juz coraz blizej. Ale strach będzie. Czasem mnie pobolewa prawa strona, nie wiem czy jajniki czy bardziej pachwina. Ale brak plamien i czego kolwiek innego.
Apetytu nie mam, za to pije i pije, wode, soki, herbaty. A u was jak z piciem?![]()

Też miałam krwawienie..Ale bez boli. Trzymam kciuki i pamiętaj że to może być jeszcze wcześnie i na usg mi ze jeszcze nic nie być widoczne.. dla pewności powtórz badanie za 7-10dniWłaśnie będziemy jrvhav. Na razie ustało krwawienie ..
![]()
Z piciem? Słabo. Odstawilam jak zobaczyłam dwie kreski, a teraz bym się napila dobrego drinka [emoji23]