reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jestem już. Było oczywiście opóźnień i jak nigdy nie przyjmował mój lekarz a jakis młody w jego zastępstwie. Serduszko bije! Az sie popłakałam ale później mi powiedział zebym w piątek przyszła jak będzie mój ginekolog bo według tego Maleństwo jest zdecydowanie za małe. Wystraszyłam się bo tak brzmialo jakby nie chciał mi sam o czymś powiedzieć więc teraz czekam na piątek

w5wqzbmhtbjgomj7.png
Ja już slychac serduszko to duży plus! Czekaj do piątku ale moja ciaza jest młodsza o 1.5tygodnia prawie więc u Ciebie będzie najprawdopodobniej to samo.:) chociaż e takim wypadkupowinien obliczyć wiek płodu N podstawie wymiarów no ale nic straconego..do piatkuniedaleko;)

reklama
Hej dziewczyny

Nie odzywałam się przez weekend bo nie miałam weny, prawie cały weekend przeleżałam plackiem a męża wygoniłam do kuchni gotować obiadki [emoji4]
Ale trzeba jakość się ogarnąć bo niedługo wracam do pracy. Nie wiem jak ja dam tam rade bo energii u mnie zero. Najchętniej bym spala cały dzień.
I jeszcze te mdłości mnie dobijają. Czasami myślę ze paw jest blisko [emoji23]a tak się cieszyłam na początku z dobrego samopoczucia eh

Umówiłam się na wizytę prywatna do gina . Idę w sobotę zobaczyć fasolkę [emoji7]

Bardzo współczuje tym dziewczyna co straciły swoje fasolki. Bardzo jest to przykre i ciężko znaleść jest słowa pocieszenia. Życzę żebyście jak najszybciej dołączyły do grona szczęśliwych mamusiek. Powodzenia i wszystkiego dobrego [emoji10]

Gratulacje dla nowych mam i gratulacje udanych wizyt fasolowych [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry