Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Każda ciąża jest inna, więc nie ma co sugerować się objawami, bo w każdej kogą być inne.W sumie już po wizycie i w zasadzie nie wiem na czym stoję...
Pierwsza wizyta 5 tc - 1 pęcherzyk 6 mm. Zarodka nie widać.
Druga wizyta 6 tc - 2 pęcherzyki, nieznane wielkości. Inny lekarz stary sprzęt. Zarodków nie widać.
Trzecia wizyta dzisiaj 7 tc i 5 dzień - 1 pęcherzyk, zarodek 4 mm (co wskazuje na 6 tc... Powinno być 11 mm). Akcja serca była słabo widoczna, malutki pikselik.
Czwarta wizyta 12 lutego.
Nie mam mdłości, gdzie w poprzednich 3 ciążach miałam meeega 24/dobę przez ponad dwa miesiące. Plamilam ostatnio przez okres 10 dni, krótkie plamienia. Od dzisiaj Duphaston 3x1.
W sumie wiem, że nic nie wiem.
Oswajam się z myślą, że to mogą być ostatnie dwa tygodnie w domu i powrót do pracy.
Myślę, ze fakty mogą świadczyć o nierozwijajacej się ciąży.
Długa historia ... też jestem po stracie w 2015r ale o tym pisać nie będę. Choruje na niedoczynność tarczycy więc 1 wizytę miałam 8 stycznia był już pęcherzyk. Wtedy dostałam luteine i L4.
2 wizyta była 22 stycznia w tym dniu odwiedziłam aż 2 ginekologow bo jeden mnie zbyl bez usg i z tekstem że do 12 tyg. Się nie robi nic. Więc poszłam w tym dniu do innego. Serduszko słyszałam na miejscu miałam pobraną krew i następnego dnia tel żeby zwiększyć dawki leków. Kolejna wizytę mam 5.02 dużo odpoczywam i nie przemeczam się więc liczę że wszystko będzie dobrze.
Mamamia90 a u Ciebie jak???
Mam ten sam dylemat i zamierzam jednak poinformować telefonicznie, bo do prawdy nie mam nawet jak jechać teraz do pracy w godzinach obecności szefowejDziewczyny doradzcie mi bo mam mętlik w głowie
Jestem aktualnie na tyg urlopie i chciałam w tym czasie zadzwonić do kierowniczki i poinformować ja o moim stanie
Zależy mi właśnie na wykorzystaniu sytuacji,bo jak za tydz wrócę,oni już ochłoną,oswoja się i będą już kogoś szukać,to jest prywaciarz i specjalnie zatrudnia "starsze"osoby żeby już nie zaciazyly,a tu proszę taka niespodzianka
Wiem że lepiej osobiście poinformować,ale nie m odwagi,ciężką mam kierowniczke
Była była ale ten lekarz tak to dzisiaj dziwnie ujął , że zabrzmiało jakbym w piątek miał usłyszeć od mojego lekarza jakies nienajlepsze wiadomosci. No ale byl młody i może tylko tak to sformułowałI już wtedy ciąża nie była młodsza?
Bo tak to wygląda.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zadzwoniłam powiedziałam,kamień z serca,podziękowała,że poinformowalam nawet pogratulowala
reszta czeka.mnie 05 jak wrócę z urlopu