Ziucia2226
Aktywna w BB
Ja na wizytę o 16:40 wiec tez trzymajcie kciuki żeby serducho w końcu bilo!
a czas w pracy dziś się tak dłuży nie mogę się skupic
a czas w pracy dziś się tak dłuży nie mogę się skupic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też przede mną taka rozmowa. Rozumiem nerwy, bo mnie trawią równo od dłuższego czasu... Też wolałabym się wstrzymać chociaż do serduszkowego USG, ale mam takie stanowisko, że ze względów organizacyjnych zwyczajnie szefowa musi wiedzieć wcześniej, coby dokonać stosownych roszad. Poza tym jestem z tych, co nie potrafią kłamać i ściemniać, a jak miałabym wyjaśnić moją aktualną miesięczną nieobecnośćMam dzisiaj mega stresa. Chyba będę musiała się przyznać w pracy do ciąży. Miałam się wsgrzymać z tym do następnego badania usg (a zapisana jestem na 13.02 dopiero). Ale mam zaraz spotkanie na forum ogólnym w pracy, odnośnie zmian prganizacyjnych. Już mi ostatnio coś szefowa wspominała że mnie chcą przeszkolić na wyższe stanowisko, ale to było tylko tak rzuvone w przelocie. Jeśli temat wypłynie teraz na forum ogolnym to będę musiała ją wziąć na strpnę im podziękować. Koniecznie potrzebują kogoś na ogarniecie spraw od maja, a ja no coż... Nie będę soę szkolić po tp żeby ich w najgorętszym okresie zostawić...
Ufff... Głupie to, ale się denerwuję. Aż mnie brzuch rozbolał, taki ze mnie nerwus
U mnie serduszko biło w połowie 6 tygodnia. Teraz jestem w 9+4. Liczylam ze mi się uda w tym tyg zapisac na usg i bym poszła bardziej pewna, ale cóż... Woerzę że będzie dobrze !Też przede mną taka rozmowa. Rozumiem nerwy, bo mnie trawią równo od dłuższego czasu... Też wolałabym się wstrzymać chociaż do serduszkowego USG, ale mam takie stanowisko, że ze względów organizacyjnych zwyczajnie szefowa musi wiedzieć wcześniej, coby dokonać stosownych roszad. Poza tym jestem z tych, co nie potrafią kłamać i ściemniać, a jak miałabym wyjaśnić moją aktualną miesięczną nieobecność?! Mam dzwonić dzisiaj w tej sprawie.
Będzie dobrze!
Dziewczyny wizytujące, kciuki zaciśnięte!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Ja na wizytę o 16:40 wiec tez trzymajcie kciuki żeby serducho w końcu bilo!
a czas w pracy dziś się tak dłuży nie mogę się skupic![]()
Mnie już powoli przestają.. za to wszystko inne nadciąga. Dobrze że mam 4dni wolnegoCześć dziewczyny, widzę że dzisiaj dzień wizyt - trzymam kciuki [emoji4]
Jak mnie bolą piersi!! To jakaś kumulacja, nie wiedziałam że mogą aż tak boleć
Myślałam, że w nocy uduszę moje dwie kocice. Weterynarz polecił nam nową karmę - jedna ma problemy z trzustką więc ma dietę. Nie wiem co dodali do tej karmy alr w nocy tak szalały i się biły że zbily kubek w kuchni plus wazon z kwiatami... Jak dzisiaj tak bedzie to wystawię je na olx [emoji23]
![]()