Mimi93
Fanka BB :)
Chyba w tych tygodniach u nas tak się dzieje :/Uch...pospałam 2 godziny, wywiesiłam pranie, napiłam się coli i mnie teraz mdli![]()
Ja rozważam zamowienie dobrej zupki i frytki z restauracji ale musiałabym zapłacić 12zl za dowóz :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba w tych tygodniach u nas tak się dzieje :/Uch...pospałam 2 godziny, wywiesiłam pranie, napiłam się coli i mnie teraz mdli![]()

Frytki [emoji7]Chyba w tych tygodniach u nas tak się dzieje :/
Ja rozważam zamowienie dobrej zupki i frytki z restauracji ale musiałabym zapłacić 12zl za dowóz :/
Chyba też rozważę taką opcję [emoji23]Lekarze jak lekarze ale moja ciotka była zapisać swoje dziecko do żłobka i oczywiście miejsce dopiero na przyszły rok ale była z nią kobieta w 7mc która zapisywana swoje jeszcze nienarodzone dziecko od 1rż...![]()
Nio mniam mniamFrytki [emoji7]
![]()
Ale mi smaka narobiłaś [emoji7]Nio mniam mniam
Mam do wyboru zwykle albo belgijskie grubsze.
Ja to schudłam..teraz w ciuchach i 0o śniadaniu u lekarza wazylam 62.. co zjem to mi niedobrze więc nie jem..Ale ochotę to mam na wszystko.. frytki przede wszystkim !Frytki [emoji7]
![]()

i pomidorową.. Lekarze jak lekarze ale moja ciotka była zapisać swoje dziecko do żłobka i oczywiście miejsce dopiero na przyszły rok ale była z nią kobieta w 7mc która zapisywana swoje jeszcze nienarodzone dziecko od 1rż...![]()

CyrkRezerwowaliśmy ostatnio miejsce w lokalu na Komunię syna. Przyszła niedawno do nich ciężarna zarezerwować lokal na Chrzest!![]()