seremida
Fanka BB :)
Ja biorę Femibion 1 obecnieA jaki polecacie właśnie kończę witaminy i powiem wam że zanim je brałam, wcześniej tylko kwas foliowy to czułam się o niebo lepiej
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę Femibion 1 obecnieA jaki polecacie właśnie kończę witaminy i powiem wam że zanim je brałam, wcześniej tylko kwas foliowy to czułam się o niebo lepiej
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ważne że nie czysta krew,spokojnie odpocznij i obserwuj sytuację,będzie dobrze❤A ja teraz na papierze miałam takie brązowy śluz(przepraszam, że takie określenie)...brzuch mnie nie boli. Położyłam się. Był parę dni spokój, i teraz znów...
Napisane na HUAWEI MLA-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to ja chyba też sam kwas będę braćJa narazie tylko kwas foliowy. Próbowałam witaminy ale po nich opór wymiotowałam a już i tak mam dość wymiotowania. Podobno nic strasznego sie nie stanie ważny jest kwas.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
.Moze to nic groźnego ale plamienia nie można lekceważyć najlepiej skonsultować z ginekologiem@Alkihisa, tydzień to zaczął sie 7. Biore dopochwowo luteinę.
Napisane na HUAWEI MLA-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, co lekarz to opinia. Ciężko nadążyćGdy konsultowalam się z endo-gin kazał mi brać elevit bo nie zawiera jodu a niedoczynność tarczycy lecze euthyroxem stwierdził że jod w witaminach jest niepotrzebny i wywoła gorsze skutki w przyszłości coś w stylu trzeba dac tarczycy pracowac
Co lekarz to opinia ...