JoAnnA250694
Fanka BB :)
Coś w tym musi być [emoji16]ja nie planowalam 3 ciazy i jest
jak widac stare porzekadło-zarzekała się żaba błota...-prawdziwe jest
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś w tym musi być [emoji16]ja nie planowalam 3 ciazy i jest
jak widac stare porzekadło-zarzekała się żaba błota...-prawdziwe jest
stosowalam przy zapchanym nosie i dzialaJa już po wizycie. Dostałam Sinupret. Któraś stosowala ?
Nie mam żadnego podrażnienia, jedynie wydzielina się zebrala. I po tych ziołowych lekach ponoć wykrztusze.
A myślałam że seler naciowy tylko u mniePora okolo drugo sniadaniowa(ok trzecio :
) wcinam sałatke z duza iloscia cebuli selera naciowego papryki czerwonej i salaty lodowej plus łyzka majonezu sol,pieprz....
Dziewczyny..... normialnie niebo w gebie, czuje sie jakbym miesiac nie jadla nic tresciwego....![]()
ja też robiłam ale seler naciowy, feta, brokuły,kukurydza 

Jak serduszko bije to superJa już po wizycie...trochę się martwię bo wydaje mi się że jak na ten etap ciąży to dziecko jest małe bo ma tylko 1,8mm. Kończę dzisiaj 7tc. Lekarz powiedział żeby się nie martwić bo ciąża może być młodsza po prostu niż wynika z terminu miesiączki... za 2tyg kolejna wizyta. Serduszko już biło... boję się dziewczyny że coś nie tak że takie małe dzieciątko jest...[emoji54]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom