Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez nie bo na rudo a to trudny kolorA jakie uzywasz? nigdy nie farbowalam szamponem))
Ja też zaczynam 8tydzRatujcienie spie juz z poltorej godziny i zasnac nie moge
jeszcze troche i kawe sovie zrobię..
My dalej na feriach u rodziny. Siostra oswoila sie troche ale co i rusz dowala - taki typ. Objezdzilam rodzinkę (normalnie mieszkam 400km stad). Jeszcze dzisiaj mam jedno spotkanie i w niedziele wracamy do domku. A we wtorek w koncu pierwsza wizyta. Zaczelam 8tydzien. Oby bylo wszystko ok. Juz wiem skad bede miala rzeczywszyscy sie chca dorzucic swoje
Mam dwoch smykow. Przyjechałam z nimi sama. Sa bardzo grzeczni. Grunt zeby sie nie nudzili![]()
i też mam takie myśli czy wszystko dobrze,pozdrawiamslonce mialam dwie i teraz tez bede miala cesarke i wcale nie jest to takie dobreJa zrobię wszystko żeby mieć cc [emoji41] nawet jestem w stanie zapłacić xD
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Ja bardzo bym chciała rodzić naturalnie. Miałam dwa cc i jakoś mnie to nie przekonuje. Pierwszy poród był długi i żmudny, ale bez dramatu, rodziłam naturalnie prawie 10h do pełnego rozwarcia, ale córcia wchodziła w kanał twarzą i lekarz zdecydował o błyskawicznym cc. Czułam się po wszystkim jakby mnie walec rozjechał... Chodziłam zgieta w pół przez dwa tygodnie.A ja mam takie pytanie:
Czy któraś z dziewczyn po CC rozważa poród naturalny?
Mój lekarz powiedział mi ostanio, że jeżeli wszystko będzie idealnie, jest to możliwe.
I wbił mi klina. Rozważam właśnie tę możliwość. Któraś jeszcze?
Gosia na tym etapie ważne że wogule rośnie a jak widać tak jest .mnie się wydaje że to dobra wiadomość i że będzie dobrze trzymaj się i glowa do góry.Mam wyniki.. nie jest dobrze... mialo urosnac przynajmniej 50%ostatnio bylo 48655
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom