Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisałam Ci abyś się nie martwiła mi tez tak rosło nie masz co się stresować bo to najgorsze a beta jest ładna moim zdaniem to głupota w takim wieku ciąży sprawdzać betę.Gorzej jakby spadła lub minimalny przyrost a Tobie ładnie skoczyła do góry.No nie wiem.. zobaczymy..w czwartek usg
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak będę dzwonić mam 1 marca prenatalne to do Rudnej Małej rzut beretem podskoczy do lekarza który mnie leczyłJoanna ginekolog to nie chirurg czy ortopeda on ci zaświadczenia nie wypisze nawet jak mu cała historie medyczna przyniesiesz bez konsultacji specjalistycznej. I na twoim miejscu już bym się umawialiśmy chyba że wolisz prywatnie to już twój wybór.
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Właśnie o to chodzi u mnie w szpitalu tak jest kurde moja koleżanka miała zalecenie do cesarki a jej nie zrobili bo nie i juzMi też zawsze lekarz mówił że nie urodze naturalnie... Bo mam za wąskie biodra i co i g[emoji90][emoji90][emoji90] w szpitalu powiedzieli ze nie takie szczupaki dzieci rodziły.
Moja przyjaciółka była po wypadku samochodowym.... Wjechał w nią samochód miednica pęknięta biodro rozwalone dwie nogi od góry do dołu połamane prawie rok w szpitalu... I co?
Kazali jej rodzic naturalnie... I rodziła. Tyle że nie było postępów i na koniec miała cc
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka