kruszynka22
Zaangażowana w BB
Wg terminu miesiączki to 7t0d. Lekarz też wspominał że może ciąża młodsza...Może ciąża młodsza a który tydzień ??
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wg terminu miesiączki to 7t0d. Lekarz też wspominał że może ciąża młodsza...Może ciąża młodsza a który tydzień ??
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie tak może być ja byłam w 5 tyg to był sam pęcherzyk dwa tyg później dzidzia miała 0,94 cm ale jestem pewna że owulacja była szybciej niż powinnaWg terminu miesiączki to 7t0d. Lekarz też wspominał że może ciąża młodsza...
Niestety był to 7 tydzień dali tabletkę i zabieg czyszczeniaW tym przypadku jest szansa że jeszcze się przesunie i będzie się dobrze rozwijała jak czytałam kiedyś.Ale oczywiście jest też zagrożenie
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Podpinam się też potrzebuje złotego środka hahahaczy tylko ja mam wrazenie ze skoro sa ferie to nic w domu nie trzeba robic??? no do pokoju dzieci to trzeba wchodzic na wlasna odpowiedzialnosc.... ani prosby ani grozby nie daja posluchy
jakbyl balagan tak jest nadal.....
pomoznie moze macie dobre pomysly na mobilizacje głównie 8latki do sprzatania
Wg terminu miesiączki to 7t0d. Lekarz też wspominał że może ciąża młodsza...
A ten bałagan to jest w jakiej formie? Ubrania zabawki śmieci?
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Uuu uuu to wszystkiego po troszku [emoji23]
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka