reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja od wczoraj walczę z migreną [emoji21] aż mi niedobrze. Ani Amol na skronie nie pomaga, ani zimne okłady. W nocy jakoś zasnęłam i trochę mi ulżyło, ale rano znowu wróciło. Ciśnienie ok. Ostatecznie leżę w łóżku, wzięłam paracetamol 500mg. Mam nadzieję, że cokolwiek da, bo przed ciążą brałam silniejsze leki [emoji31]

8599sek27f3kxupf.png
Rozumiem ten ból. Najchętniej leżeć po jeden stronie cały czas bo każdy ruch glowa boli.

reklama
Cześć dziewczyny :)
U mnie mdłości na szczęście atakują głównie wieczorami, więc dzień mam spokój:laugh2:. Za to koło 21 żyć się odechciewa :hmm:
Wzięło mnie dziś na sprzątane i porządkowanie szaf. Chyba przesadziłam bo teraz brzuch boli :huh:. Nie cierpię czuć się ograniczona:no2:

Idziemy dziś z młodym do dziadków. Ciekawe co ta moja mama znów wymyśliła. Podobno ma dla mnie jakąś super rozpiskę z dietą na 28 dni:rolleyes2:. Nie cierpię rozpisek
c5Q88E-D.jpg

U was też tak zimno? Niby słońce a tu za chwilę deszcz i zimno. brrrrr

@Ewarut niegrzecznie tak drukowanymi pisać. To oznacza krzyk e internecie a ja nie widzę powodu aby tu ktos na nas miał krzyczeć ;)
Bez przesady;-) ;). Ile razy można powtarzać to samo? To już się nudne robi. Jak ktoś wpada i czyta tylko ostatnie 5 postów to nic dziwnego, że ciągle padają te same pytania. Może takie wydrukowane wpadnie w oko tym co tylko przewijają w dół;-) ;). Ewarut kilka razy już pisała, że nie odpowiada na privy z prośbą o dopisanie, tylko zapisuje sobie niki i przesyła dalej.
Ja wiem, że ciążowe zgąbczenie mózgu :-p ale serio, trzeba się trochę ogarnąć ;-) ;)
@Kadża82 wiesz wyłączenie wifi to w obecnych czasach najlepsza metoda....
Ja swojemu zabieram pady do konsoli i chowam tablet :yes:

Ja z racji tego że muszę uważać na to co jem ograniczam fast foody i słodycze to minimum. Jem dużo warzyw owoców i normalne obiady, przekaszam raczej orzechami lub suszonymi owocami. No tak bywa jak się ma nadwagę;)

Dzisiaj żurek z białą kiełbasą i jajkiem.
Wieczorem idziemy na 30stke to pojem salateczek haha ;)

Krzywa cukrową mam zleconą na przyszły tydz, właśnie z racji nadwagi wcześniej niż się powinno.

Także stawiam na zdrowe żywienie żeby do porodu iść a nie się toczyć.

piu3w1d3gdjez5tu.png
Ja mam dietę cukrzycową w poprzedniej ciąży przytyłam 10kg teraz chudnę :) więc myślę że dużo mnie nie przybędzie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry