reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Melduje się u Was z datą rozwiązania na 1.09.2018r.
Aktualnie jestem mamą wrześniowego chłopca z 2012r.

Na początku mieliśmy wiele problemów i komplikacji, dlatego też nie fruwałam w euforii tylko czekałam na 'bezpieczny' czas aby informować rodzinę i świat.

Porównując dwie ciąże - dwa różne światy.
Określenie: Ciąża ciąży nie równa - sprawdza się w 100%

Pozdrawiam ;)

reklama
Powiem wam że poczytałam sobie o parametrach z usg i w moim przypadku to raczej jest oczekiwanie cudu że ciąża rozwinie się prawidłowo...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzeba byc dobrej mysli i z doswiadczenia wiem ze lepiej nie czytac za duzo bo mozna oszalec.
Sama mialam problemy w 1 ciazy, moj maz calymi dniami w pracy a ja siedzialam i czytalam i tylko sobie do glowy niepotrzebnie dokladalam a teraz mam cudowna i zdrowa coreczke.

Zleci zobaczysz z dieciaczkiem na pewno wszystko dobrze trzeba być dobrej myśli, kiedy masz następna wizytę ?

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
14 marzec. Kupa czasu.
A z emocji w ogole o nic nie pytalam. Nie ma tez zalozonej karty, bedzie dopiero na nastepnej wizycie (za kazdym razem tak bylo). Nie bylo mierzenia, ani wyliczania terminu.

14 marzec. Kupa czasu.
A z emocji w ogole o nic nie pytalam. Nie ma tez zalozonej karty, bedzie dopiero na nastepnej wizycie (za kazdym razem tak bylo). Nie bylo mierzenia, ani wyliczania terminu.

dla mnie tez dziwne...to moja 3 ciaza i zawsze zakladali mi karte szybko no i robili wszystkie pomiary usg ;-) rzeczywiscie prawie do polowy marca to dosyc dlugo.

Chyba większość lekarzy zakłada kartę jak już jest zarodek i akcja serca u mnie tez karta założona w 7 tyg jak już wszystko byli potwierdzone
Witam nowe wrzesnioweczki nudnych 8 miesiecy[emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry