Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam straszne zawroty glowy i 2 razy zemdlalam w ciagu tego tygodnia. Endokrynolog dala mi ta luteine z powodu bolu brzucha w 4 tygodniu (plamien nie bylo), potem zwiekszyla dawke i teraz biore dopochwowo 2 razy dziennie i 3 razy luttagen doustnie. Po tym zwiekszeniu dawki wszystko sie zaczelo i sie zastanawiam czy to normalne rewelacje czy moze to jednak za duza dawka. Martwi mnie to strasznie...Ja brałam dopochwowo a teraz doustnie duphaston a co Ci nie leży??? Ja wolę doustnie
No to faktycznie sporo powyzej normy w ciazy. U mnie juz na szczescie spadlo do 0.6 startowalam z 2.7. Moja endo mi powtarzala ze najlepiej okolice 1.0 lub mniej.Dziewczyny, które biorą euthyrox - jaką macie wysoką tarczycę? Bo mi wyszło 4,2 czyli teoretycznie w normie i ginekolog robi popłoch, że to niebezpieczne i natychmiast zacząć brać i wizyta u endokrynolog
I jeszcze jedno - jak się dostać na to prywatne - nie umiem tego zrobić...
Nastka a ty juz wykupilas gravidförsäkring? Wlasnie dostalam oferte za 1350kr z folksam bo tu mam ubezpiczenie auta domu i psa wiec znizka, pokrywaja koszty dojazdu do szpitala, wszystkich lekow i odszkodowanie w wysokosci 600 tysiecy jesli dziecko bedzie niepelnosprawne lub chore.
Cześć dziewczyny :-) Dawno nie pisałam ale mam do Was ważne pytanie - czy robiłyscie i czy warto jest robić test PAPP-A??? 3 marca mamy badania prenatalne i moja ginekolog zasugerowała mi właśnie test. Zastanawiam się, boję się że wynik bez potrzeby wprowadzi nas w stres i zamęt. Jeżeli badania wyjdą okej to czy jest sens dodatkowo czekać na wynik i się denerwować? U nas test kosztuje 400 zł. Z góry dziękuję za Wasze opinie :-)
![]()
Mam straszne zawroty glowy i 2 razy zemdlalam w ciagu tego tygodnia. Endokrynolog dala mi ta luteine z powodu bolu brzucha w 4 tygodniu (plamien nie bylo), potem zwiekszyla dawke i teraz biore dopochwowo 2 razy dziennie i 3 razy luttagen doustnie. Po tym zwiekszeniu dawki wszystko sie zaczelo i sie zastanawiam czy to normalne rewelacje czy moze to jednak za duza dawka. Martwi mnie to strasznie...
@IzaVarsovie witamyco to jest metoda ramzi'ego? [emoji14]