reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moje chłopaki 4.5l, 3l, wiedza od 2tyg i świetnie rozumieją, pytają, całują przytulają. Niesamowite, myślałam ze dla dzieci to abstrakt trochę, a chyba więcej uwagi poświęcają mojemu brzuchowi niż ja sama hehe

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Moje chłopaki 4.5l, 3l, wiedza od 2tyg i świetnie rozumieją, pytają, całują przytulają. Niesamowite, myślałam ze dla dzieci to abstrakt trochę, a chyba więcej uwagi poświęcają mojemu brzuchowi niż ja sama hehe

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

no moj 2,5 letni tez mnie caluje po brzuchu i mowi ze kocha brzuszek, czym mnie strasznie rozczula...:) ale do mlodszego poki co nie dociera ;)

Fajnie zajrzeć i tutaj.

Tola, brakuje mi Ciebie na tym zamkniętym.

Ja dzisiaj miałam wizytę na IP że względu na plamienie brązowe. Dzidzia ok, fika, serce wali, rośnie szybko i duża.
Niestety mam torbiel i krwiaka. Dostałam luteine dopochwowo 2x100 i bardzo się boję.
Może to wszystko być efektem moich nerwów strasznych, tego że czasem noszę starszego, zakupy, no i obrywam od nadaktywnego 3,5latka czasem z brzuch.

Właśnie z takich względów nie chwale się naokoło. Ze starszym jakoś szybko wszyscy wiedzieli, a tu się boję od początku. To chyba wszystko wpływa właśnie na ciążę.

Wiedzą rodzice, tesciowie, w pracy, synio wie. No i moja mama chwali się naokoło.
Heh miło mi bardzo:)również mi brakuje Ciebie tu o:)ale moje próby żeby tam wejść się nie powiodły. Ciągle miałam komunikat że nie mogę się tam zalogować gdzie mogę to zgłosić?to dobrze że z dzidzia wszystko ok. Staraj się nieco zwolnić chociaż domyślam się ze z 3latkiem nie jest to takie proste.

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry